Shinpiden – Reiki Level III
“Transmission of the spiritual mystery”

När: Se och välj datum nedan
vart: Oceania SPA
Kantarellvägen 5 B, Åkersberga

För att gå reikimaster III skall du ha gått Usuis traditionella Japanska reiki steg I och fortsättningskurs steg II. Du bör ha en gedigen kunskap och erfarenhet inom reiki samt dokumenterat minst 10 fysiska reikibehandlingar och distanser.
Känner du att det var längesedan du gick utbildningen eller använde dig utav reiki så kan det vara bra att fräscha på dina reikikunskaper, då kan du höra av dig till mig så ser vi vad som blir bäst för dig innan masterkursen. Jag erbjuder även distansutbildning för steg I och II.

Det finns många sätt att lära ut reiki på och ingen utbildning är den andra lik eftersom varje lärare sätter sin egen prägel och vibration på sin utbildning, se därför till att personkemin stämmer överens mellan dig och din lärare. Du skall kunna känna dig trygg med din master och att du får svar på de frågor som du har under din utveckling med reiki.

Som färdig reikimaster kan du ge och överföra healingförmågan till andra människor, vill du gå reikimaster kursen har du nog insett hur viktigt det är att sprida och arbeta med Reiki i vårt samhälle.
Det finns många som också går Reikimaster utan att ha för avsikt att undervisa andra, masterkursen skapar ökade möjligheter för ett helande och utvecklar dig som människa. Många upplever att det är efter nivå tre som man verkligen börjar kunna leva Reiki, en känsla att healingkraften blivit komplett – att cirkeln blivit sluten.

När du får initiering i alla reikisymboler höjer du din energinivå ytterligare och du får fler kraftfulla Reikisymboler att arbeta med. Du får lära dig flera tekniker och Reikimeditationer  i masterkursen.
Reikimaster är en 2.5 dagars utbildning, allt kursmaterial ingår även lärarmanualen för att kunna hålla egna reikikurser efter utbildningen.

Se vad andra tycker om kursen:

 • Ulf - Stockholm
  Reiki 3 var mycket väl genomtänkt med mycket upplevelser, dynamik och en fin närvaro mellan eleverna och lärare. Den gav en djupare insikt i Reiki, dess mystik, historia och praktiska genomförande. Det gavs även tid att reflektera själv och utbyta erfarenheter både före och efter kursen. Kan varmt rekommendera den för de som vill gå vidare i sin kunskap, erfarenhet och arbeta som lärare eller bara få en djup insikt!
  Ulf - Stockholm
  Kurs: Interdimensionellt mediumskap Block 3
 • Kajsa - Stockholm
  Wow! Helt fantastiskt!
  Kajsa - Stockholm
  Kurs: Reiki 3 Master
 • Jennifer L - Stockholm
  Oceana är lyhörd för sina elever och proffsig med att förmedla kunskap och förklarar på ett pedagogiskt sätt och ger all utrymme.
  Jennifer L - Stockholm
  Reiki 3 Master - Feb-2022
 • Michaela - Stockholm
  Oceana är så kunnig och alltid professionell ❤️! Jag rekommenderar henne varmt!
  Michaela - Stockholm
  Kurs: Reiki 3 Master

I utbildningen ingår

Initiering i alla reikisymbolerna
Initiering av Usuis Mastersymbol och den Tibetanska mastersymbolen
Hayashis symbol
Hatsu Rei ho meditation
Gassho meditation
Reiju
Initieringsprocesser av reikigraderna
Kotodama – (mantran/ ljudning)
Lär dig hålla kurs i Reiki


Pris:
9.500 :- 
Nedan ser du vad som ingår;

Utbildningsmanual till Reiki Steg I, II och III (även distanser)
Lärarmanual – Reiki Master Steg III (Lärarkursen)Elevportal – 8 veckors behörighet till elevplattform som stöd under & efter utbildning.
Vägledda meditationer på ljudfiler, Instruktionsvideors, bilagor & Powerpoint.

Bonus!
Reiki community call –  Inspiration och pepp via zoom 1 gång/ mån.
(6 månaders fri tillgång efter utbildning )

Betalning
Faktura  (se betalningsvillkoren här)

Plats
Oceania Spa
Kantarellvägen 5 B Åkersberga

Kurslängd
2,5 dagar 
Fre 18 – 21, Lör – Sön 9 – 17
(för diplom krävs full närvaro alla tre dagarna)

Kursledare
Oceana Gustafsson
Reiki teacher – Esoteric teacher – Alchemy Crystal Sound therapist – Inspirer

Vänligen ange nedan om du har frågor angående kursen så att vi kan hantera dem snarast.
Gör din kursanmälan nedan: