Reiki Grand Master Steg III

När: Se och välj datum nedan
vart: Oceania SPA
Kantarellvägen 5 B, Åkersberga

Reikimaster/ Lärarkurs, Shinpiden = Mystikens lärande

För att gå reikimaster III skall du ha gått Usuis traditionella Japanska reiki steg I och fortsättningskurs steg II. Du bör ha en gedigen kunskap och erfarenhet inom reiki samt dokumenterat minst 10 fysiska reikibehandlingar och distanser.
Känner du att det var längesedan du gick utbildningen eller använde dig utav reiki så kan det vara bra att fräscha på dina reikikunskaper, då kan du höra av dig till mig så ser vi vad som blir bäst för dig innan masterkursen. Jag erbjuder även distansutbildning för steg I och II.

Det finns många sätt att lära ut reiki på och ingen utbildning är den andra lik eftersom varje lärare sätter sin egen prägel och vibration på sin utbildning, se därför till att personkemin stämmer överens mellan dig och din lärare. Du skall kunna känna dig trygg med din master och att du får svar på de frågor som du har under din utveckling med reiki.

Som färdig reikimaster kan du ge och överföra healingförmågan till andra människor, vill du gå reikimaster kursen har du nog insett hur viktigt det är att sprida och arbeta med Reiki i vårt samhälle.
Det finns många som också går Reikimaster utan att ha för avsikt att undervisa andra, masterkursen skapar ökade möjligheter för ett helande och utvecklar dig som människa. Många upplever att det är efter nivå tre som man verkligen börjar kunna leva Reiki, en känsla att healingkraften blivit komplett – att cirkeln blivit sluten.

När du får initiering i alla reikisymboler höjer du din energinivå ytterligare och du får fler kraftfulla Reikisymboler att arbeta med. Du får lära dig flera tekniker och Reikimeditationer  i masterkursen.
Reikimaster är en 2.5 dagars utbildning, allt kursmaterial ingår även lärarmanualen för att kunna hålla egna reikikurser efter utbildningen.

I utbildningen ingår

Initiering i alla reikisymbolerna
Initiering av Usuis Mastersymbol och den Tibetanska mastersymbolen
Hayashis symbol
Hatsu Rei ho meditation
Gassho meditation
Reiju
Initieringsprocesser av reikigraderna
Kotodama – (mantran/ ljudning)
Lär dig hålla kurs i Reiki


Pris:
9.500 :- inkl. utbildningsmaterial för att lära ut Reiki, se nedan;
Material som ingår;
Utbildningsmanual till Reiki Steg I, II och III (även distanser)
Lärarmanual – Reiki Master Steg III (Lärarkursen)

Betalning: Faktura  (se betalningsvillkoren här)

Plats: Oceania Spa
Kantarellvägen 5 B Åkersberga

Kurslängd: 2, 1/2 dagar  Fre 18 – 21, Lör – Sön 9 – 17
(för diplom krävs full närvaro alla tre dagarna)

Kursledare
Sofia Oceania Gustafsson
Reikilärare – Andlig lärare – Esoteriskt Medium – Sorgterapeaut

Gör din intresseanmälan nedan


Translate »