Crystal Ocean Flow Sound Healing vid varje Ny och Fullmåne

Ny- och fullmånen är en perfekt kväll för att sätta nya avsikter. Ett ljudhealingbad i grupp är djupt avkopplande och upplevelsebaserat. Om du aldrig har provat ett ljudhealingbad tidigare, kan detta vara en bra första session för dig. Den här kvällen kommer Oceana att spela på sina alkemiska kristallskålar under nymånens kraftfulla energi. Rummet är nedsänkt med levande ljus och atmosfären renas och lättas upp med Palo Santo och aromaterapi. Du ligger bekvämt på en madrass och ett bolster, väl insvept i en filt. Under sessionen leds du in av Oceana som ger dig en kort beskrivning av vad som kännetecknar nattens full- eller nymåne så att du lättare kan relatera till den och sätta din unika intention och fokus.

Hon kommer sedan att börja spela på sina alkemiska kristallskålar där du kommer att försättas i ett djupt meditativt tillstånd genom intervaller av kristallernas helande vibrationsljud. Kristallskålarna ger alltid en lugn och harmonisk känsla under och efteråt, men kan också aktivera olika känslor som är dolda inom dig och behöver harmoniseras ut. Detta sker när störande och obalanserade (ljud)energier blockerar vårt energisystem och börjar omvandlas under ljudsessionen. Det kan uppstå en tillfällig känsla av otålighet, sorg eller lätt (hanterbar) smärta i olika områden när kroppen bearbetar blockeringarna.

Skålarnas ljudresa kan då vara en mycket bra lösning för att hjälpa dig att harmonisera det som stagnerar i din energi och ditt medvetande. Lyft det som står i vägen för att bli en starkare magnet för det positiva som behöver komma in i ditt liv. Skålarna kommer utan tvekan att hjälpa dig att höja din frekvens genom att omvandla och harmonisera obalanserna. Skålarnas ljudresa hjälper dig att landa i ett mjukare tillstånd för att få mer insikt i vad du behöver göra för att komma exakt dit du vill. Kristallskålarna har samma ljudfrekvenser som vi bär inom oss, en högvibrerande energi.

Skålarnas magiska ljud påminner oss om de kraftfulla varelser vi redan är, fria från bindningar, värderingar och fördomar. Kristallerna aktiverar därför vår egen unika kristallina energi på cellnivå. De alkemiska kristallskålarna är upp till 99,9 % rena och väl sammansmälta med kristaller, ädelstenar och aska. En ljudresa med alkemiska kristaller ger oss inte bara en unik dimensionell resa genom färger och känslor, utan också en känsla av renhet som för kroppen till ett avslappnat och förnyat tillstånd. Det är därför många kallar det för ett ljudbad eller en ljudresa. Kom och landa mjukt med oss.

 

Shamanisk trumresa
Djup transformation och healing till trummans vibration.

Välkommen till en djupt transformerande shamanisk kväll under trummans helande vibrationer. Denna kväll erbjuder Oceana en magisk upplevelse genom meditation och trumresa i två sessioner. Den shamanska trumman bär på en stark helig kraft och har använts av våra förfäder i generationer. Du kommer in i ett starkt och kraftfullt tillstånd med hjälp av trummans djupt helande ljud och kan i det ögonblicket få hjälp med både inre och yttre healing. Det sägs att trummans ljud hjälper dig att resa genom dimensioner och medan sinnet svävar i ett högt tillstånd kan kroppen göra sig av med obalanser som fastnat i kroppen, även skaka av sig tungmetaller och räta ut energierna Yin och Yang, det feminina och maskulina samt stärka Auran och Chakrana.

Oavsett vad trumman ger dig under kvällen kommer du att kunna känna optimal healing på en fysisk, känslomässig och andlig nivå. Trumman kan ge dig möjlighet att släppa obalanserade energier som kommer från ångest, depression, känslomässig och fysisk smärta, problematiska / traumatiska livserfarenheter. Trumman ger oss alltid en ökning av vårt energisystem, vilket innebär att livsenergin (Kundalini/Prana/Ki) aktiveras och kan flöda fritt i kroppen. Oceana har ett unikt sätt att integrera med sin trumma och kanalisera sin egen Kiko och sitt Ljusspråk i takt med trummans rytm. Ceremonin uttrycker sig alltid på olika sätt då den kanaliserade energin kommer genom trumman och deltagarnas energi och behov, vilket ger varje session en unik rytm och ljudhealing. Som deltagare kommer du att känna en stark koppling till dig själv som kan ge dig en oförglömlig inre resa.


Första sessionen


Oceana kallar in de element som kommer att hålla den heliga platsen för kvällen. Du kommer att bli ombedd att sätta din egen avsikt att ta med dig på trumresan. Du kommer sedan att vägledas in i en djup meditation genom andningsarbete och visualisering. Du kommer sedan att ligga ner och lyssna på trummans djupt avkopplande rytm. Oceana kommer att spela på sin trumma över alla deltagare och intuitivt känna var och hur musiken ska bearbetas enligt gruppens energi. Därför är en trumresa alltid individuell och unik eftersom den har sitt eget uttryck baserat på gruppens och deltagarnas dynamik.

Andra sessionen

Genom andningsarbete fortsätter kvällen där den slutade före pausen. Oceana guidar deltagarnas närvaro tillbaka genom meditation och den fortsatta trumresan.

Du hittar alla ceremonier i eventkalendern

 

Cacao Ceremoni

En gång i månaden håller Oceana och medvärd en cirkel med helig Ceremonioll Cacao. Där får du som deltagare lyssna till härlig trumma och sjungande kristallskålar men även använda din egen röst tillsamans med de andra under Cacao intaget. Vi utför sedan emn gemensam "shaking"för att lossa kroppen ifrån tung energi och stress innan vi går in i en guidad Breath work och meditation. Efteråt vilar du i Shavasana och Sound Healing för att sedan väckas till varma handdukar och Shamansk aromaolja.

En mysig och kärleksfull kväll tillsammans med Mother Cacao.