Missa inte vårt internationella besök ifrån Nya Zeeland
24/07/2021

Alchemy Healing By Oceana – Peppigt första avsnitt - intervju med Naofal Ouazzani

Äntligen dags för det första avsnittet i denna podcast!

Det öppnar vi upp med Naofal Ouazzani som är certifierad Yogalärare inom Ashtanga vinyasa, Rocket vinyasa, Yinyoga, meditation och Qigong. Naofal har ett tidigare förflutet som gymnast och kampsports utövare på professionell nivå. Även sporter som har krävts fokus på balansen mellan andningskontroll och närvaro.

Han driver företaget Naofal Yoga och håller yogaklasser på uppskattade yogastudios som Altromondo Yoga, Yogashakti, UrbanOM och DuCalme.

Han är även en unik Space holder som blandar sina kometens med Sound Healing. Musiken har alltid varit en naturlig del i Naofals uppväxt då han har sina rötter ifrån Marocko. I avsnittet berättar han hur kan kom i kontakt med Sound Healingen och det unika musikinstrumentet Gongs. Vi pratar om ljudet ifrån kristallskålar och gongs och vad deras helande egenskaper kan vara. Kyrkor och grottor som används för ljudsessioner och mycket mer.

 

Du kan läsa mer om Naofal på:
naofal.se eller följa honom på Instagram @naofalyoga.

Registrera dig för nyhetsbrev här nedan i sidfoten.
Instagram: @alchemyhealingbyoceana

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alchemy Healing By Oceana – Peppigt första avsnitt – intervju med Naofal Ouazzani
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms