Nyhet!
Reiki & Sound - En unik duo session

Detta är en unikt sammansatt session där Oceana ger Sound Healing och Reiki under samma session. Här får du uppleva en helande beröring genom traditionell Japansk Reiki till sjungande alkemiska kristallskålar under 75 minuter. Behandlingen äger rum på plats i vårt Sound Healing tempel där du ligger nerbäddad i Shavasana, efteråt får du reflektera en stund till en kopp värmande te (+15 min)

Sessionen går till genom att du vilar bekvämt på en varm bädd i ljudtemplet. Oceana inleder sessionen genom att spela på sina kristallskålar och guidar dig ner genom en kortare meditation. Sedan berör hon mjukt och lätt sina händer på olika meridian och chakrapunkter på din kropp för att tillföra livsenergi och hjälpa kroppen att komma ner i varv.

Under stunden upplever du värmen ifrån händerna och kommer i en djupare kontakt med dig själv. Kroppens självläkande faktorer startas upp under den djupa vilan och i slutet av sessionen tar de kristallina tonerna vid igen för en sound healing stund. Frekvenserna ifrån kristalllerna harmoniserar kroppens energisystem på cellnivå, där du känner dig avslappad och harmonisk.

Efteråt kan en känsla av föryngring och nyvunnen energi infinna sig.
Läs mer om Sound healing under Crystal Sound Healing Bath

75 min +15 min  1700:- 
Reiki & Sound bokas via Boka Direkt


Mer om Reiki metoden

Reiki healing arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet, en metod som används flitigt i vår tid men har sina tusenåriga rötter ifrån

Reiki healing är godkänd som friskvård av skatteverket. Reiki är en holistisk avslappningsmetod som förenad kroppen och psyket till en helhet. Vem som helst kan ta emot reiki och du behöver inte ha en "tro på" för att ta emot healingen.

Man botar inte specifika problem utan tillför energi i mjuk beröring. Genom avslappningen följer många processer som man idag kan mäta. De startar processer av må-bra hormon i kroppen och cirkulationen ökar.

Behandlingen lugnar och harmoniserar kroppen så den lättare kan frigöra sig ifrån stress och genom denna energi kunna låta kroppen själv lindra andra psykosomatiska sjukdomar genom självläkning.

Efter en Reikibehandling kan du förvänta dig, mindre stress, djupare avslappning och en känsla av frid och balans i kroppen. Du kan uppleva dig mer energifylld och mindre mottaglig för infektioner, förkylningar och andra stressrelaterade problem.


Obs!
Reiki är en mycket omfattande behandling på vårt institut och kan även bokas som enskild behandling på Boka Direkt