Resan till Indien
26/09/2018
Resedagbok Enlightenment Festival- dag 2
21/12/2018

Hur förklarar man något så stort som när ett när ett medvetande går in i process? och hur återger jag en förändring som skett på ett icke fysisk plan utan det subtila, där större insikter och energier förvandlat min kropp/ själ och ande till ett högre väsen, ett nytt kapitel av mig själv som legat vilande hos mig men som nu vaknat till liv. Jag lever idag, tidigare trodde jag bara det, för jag insåg att jag hade föreställningar om mig själv, ideal och ego som tog över även om det var dolt för mig.

Tack till Sri Krishnaji och Sri Preetaj som hjälpt mig med denna transformation till ett större jag, något mer mänskligt och närmare mig själv. Så är känslan och erfarenheten efter min resa till Indien och genom den transformerande upplysningsfestivalen (Enlightenment festival som Sri Krishnaji och Sri Preetaji skapat för oss. Jag är idag ny, och idag och fram lever jag i helt nya former av mig själv och dom är outgrundliga, utan slut, allting sker hela tiden. Jag är här som människa, partner, mamma, vän och medmänniska i flödet av allt som finns, det finns ingen du och jag för vi är alla ETT och det finns bara ETT fast i olika former.

Min resa till Indien har gett mig obeskrivliga synkroniseringar som jag vill återge till er för att ni skall förstå att inget är en slump, aldrig någonsin, men inte allt skall ut på bloggen utan det kommer en bok, jag vet det nu….

För att kunna dela med mig utav min resa som jag känner är så viktigt så har jag tänkt i lugn och ro göra dagboksinlägg här på bloggen, det blir lättare för er att hänga med då vad som skedde nere i Indien och jag kan välja ut delar ifrån min egen dagbok som jag känner kan tillföra er något.
Jag hoppas såklart ni skall gilla det ni läser och att jag kan återge den känsla jag fick för Indien, min upplevelse, alltid kan det hjälpa någon vidare med sitt sökande. Så här kommer första dagboksavsnittet om min resa ner till Ekam och O&O Academy´s Enlightenment Festival.

Ankomstdagen lörd – sönd
Resan ner till Indien gick väldigt smidigt, det kändes som att jag åkte hur många gånger som helst till Indien, allt var i ett starkt lugnt flöde. Sen hade jag fint och erfaret resesällskap som varit med i dessa sammanhang under många år, även om just denna festival Enlightenment var den första i historien.
Första natten vi anlände till Indien stannade vi i Chennai på ett hotel som hette Taj club hotel, sen mot eftermiddagen söndag bar det iväg till O&O Academy och det campus jag skulle bo på för att delta på veckans festival.

Jag hade aldrig bott på dessa campus förut och det fanns flera olika campus 1 – 5 med olika standarder , jag skulle bo på campus 2 som var lite “mellanstandard” där bodde vi i en sovsal tillsammans med 20 – 30 andra kvinnor. Jag kände mig trygg att få dela med fler så man inte var ensam under veckan.
Indien är fantastiskt, kor överallt, doft av jasmin, sopor och grönska slog upp mot näsan i fönstrets vindar, jag njöt av att den den kaosartade trafiken, allting verkade vara i sin perfekta ordning och ordning. Jag tänkte att jag får ha ett nytt öppet sinne och inte döma ut det jag ser utan några referenser, men visst var man nyfiken på allt och en viss sömnbrist och jetleg gjorde sig påmind. Jag var samtidigt lycklig av att få vara här och att jag lyssnade på mig själv att ta denna resa, helt själv. På vägen såg vi templet Ekam, det var så overkligt, jag skulle äntligen få möta templet som jag känt sån närvaro till.

Väl framme på campus fick jag min halsbricka med id nummer och blev tilldelad en säng med myggnät. Jag skulle sova i hörnet där säkerhetsskåp var, det var skönt att inte ha någon på båda sidorna utan man fick vara lite för sig själv i hörnan. Jag packade upp lite saker i ett skåp och sen var det dags för middag. Imorgon skulle festivalen börja och vi skulle få träffa Sri Krishnaji som inleder dagarna.

Dag 1 Enlightenment festival
Vi börjar varje morgon med att shanta på en helig plats sk a “Sacred space” vi står/sitter och shanta en speciell shantning mot Ekam  i 60 min till soluppgången.
Senare på dagen får uppleva en eldritual som var väldigt kraftfull, aldrig har jag hört mantran så heliga och kraftfulla förut, detta är verkligt tänker jag, jag sitter och lyssnar här och nu…det blir svårt att hålla tårarna borta när guiderna shantar och mantrar texter till ceremonin. Sen kommer Sri Krishnaji och Preetaji och deltar i ceremonin, de stannar bara en kort stund men den stunden var väldigt verklig och speciell, det blir mitt första möte med den i fysisk närvaro. På eftermiddagen välkomnar Sri Krishnaji oss i templet, tänk att vi skall få träffa dem varje dag, det har inte riktigt sjunkit in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enligt Preetaji är vi under tre krafter i samband med uppvaknandet 1) Ekam – templets mystiska och kraftfulla hus, 2) Golden orb – det störtsta fenomenet av vår “divine” 3) Limitless field – att få ta del av Sri Krishnajis tillstånd/ medvetande.
Första dagen var väldigt fin, vi får uppleva dessa stora filosofiska ledare i person, lyssna när de delar med sig utav sin kunskap och deras starka energier. Tanken blir att de kan omöjligen vara människor utan avatarer med högre medvetanden, magiskt helt enkelt.

Efter första dagen är jag oerhört tacksam att få vara en av de tusentals deltagare ifrån 60 länder, på första upplysnings festival som någonsin skapats av Sri Krisnaji och Sri Preetaji för att väcka våra medvetanden.
Sri Krisnaji sa att han själv hade haft svårt att sova dagarna innan festivalen pga att han var så exalterad, hans ton är personlig och varm. Vi känner oss väldigt speciella och hans entusiasm var väldigt tydlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Resedagbok Enlightenment Festival – dag 1
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms