Resedagbok Enlightenment Festival – dag 1
20/12/2018

Jag har nu bestämt mig att åka till Indien och ännu en gång så handlar det om att följa flödet i mitt liv. Indien har egentligen kallat på mig i över ett år, men det har legat så mycket annat emellan som gjort att jag valt att vänta. Men nu till hösten så gick det inte att vänta längre då det ramlade i knät på mig.

Jag har alltid varit fascinerad av templet Ekam och haft ett gott öga till O&O Academy, det är en fantastisk vibration, både templet och människorna.  Jag har valt att ta reda på vad det är Ekam och O&O ljusfestival skall ge mig, jag vet att mycket kommer att släppa i den transformerande resa som detta är.  Lager av de som är mina kommer lyfta på sin slöja, det som ligger kvar och samlats i mitt energisystem och som längtat efter att få hitta hem och göra fred med mig kommer att uppenbara sig.

Mycket har hänt de senaste månaderna som gett mig en del prövningar så detta kommer helt rätt in i tiden där jag äntligen kan få andas mer den “inre” stillheten, en stillhet som just detta tillfälle kan ge.
Vi kan aldrig få nog av att vara med med oss själva. Jag prioriterar den stillheten för mig själv för att sen vara där för andra i den mån jag är kallad. En klapp på axeln för att jag är lyhörd på mig själv och prioriterar att växa i växandet.

Flöde växer inom oss och om vi kan ge oss själva den stora uppmärksamhet och en inre stillhet, det blir ett varande i oss själva, som är mycket viktig för vår utveckling.

Jag kommer också hitta det den bit som jag skall ta med mig hem och in i livet, detta vet jag så säkert. Jag känner att det är med stor vördnad som jag reser till Indien, jag byter ut kudden i min egen säng till en sovsal med 20 andra kvinnor.

Genom att åka ner till Ekam kommer jag att få kontakt med den energi som jag skall förenas med mig i mitt arbete, Ekam är en plats av alla de kraftplatser som jag skall samla energi ifrån. Det kommer vara en plats där jag känner att jag kan hänge mig och släppa taget om något som präglats, skapar bromskloss i flödet, allt för att bygga vidare på min väg.

Det är med stor vördnad och spänning som jag ser fram emot detta tillfälle, jag tackar universum och mitt högre jag som lett mig till så fina människor och unik plats för att skapa större flöde.

Tacksam och fylld av kärlek blickar jag nu mot Indien, jag är redo att mötas. <3

Här kan ni läsa mer om Ekam Enlightenment festival

Namaste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Resan till Indien
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms