ONLINE – Crystal Ocean Flow/ New Moon Sound healing

Sound Healing Session under Nymåne – ONLINE via zoom

Vad är en Nymåne

En gång i månaden inleds en ny måncykel som sker när månen möter solen, vi får då en sk a nymåne. När solen och månen befinner sig på samma punkt i zodiaken bildas denna nymåne som representerar den nya tiden och att sätta nya intentioner och mål. Vi har vanligtvis en Nymåne och Fullmåne i varje tecken per år, förutom väduren som har två. Vädurens två nymånar sammanfaller med sin första under vårdagjämningen vilket är enormt kraftfullt. Den andra inföll i år den 24/4 på Vädurens sista grad som är en total solförmörkelse. Därför blir väduren ett mycket kraftfullt tecken detta år och då även Månens norra nod gick in i tecknet under Juli – pekar det här på att det är en energi som vi skall utveckla och ta hand om under den kommande 1,5 års perioden. Väduren handlar om Jaget och är en starkt igångsättande energi, vi har alla tecknet som ligger och sänder någonstans på vår individuella utvecklingsresa.

Eftersom Solen representerar Yang energin och Månen Yin, kan vi här ta chansen att sätta nya intentioner när dessa två energier kommer samman under en Nymåne, för att vi skall lyckas skapa något nytt i vårt liv. Eftersom Fullmånen står för fullbordan så kan du även memorera dina intentioner under Nymånens kväll för att sedan utvärdera den vid nästa Fullmåne eller under den längre cyklen (efter halvåret, när samma tecken står i nästa Fullmånen) och se om det manifesterats och/eller fullbordats.

Om Ceremonin & Kristallerna

Under den här kvällen spelar Oceana ONLINE via zoom på sina alkemiska kristallskålar under Nymånens starka energi. Se till att ligga bakåtlutad eller ner bekvämt insvept under en filt. Under sessionen guidas du av Oceana som berättar lite kort om kvällens Nymåne energier så du lättare kan sätta din egen unika intention och fokus för kvällen. Efter det börjar hon spela på sina alkemiska kristall skålar där du försätts i ett djup meditativt tillstånd genom intervaller av kristallernas helande vibrationsljud. Kristallskålarna ger alltid en lugn och harmonisk känsla under och efteråt men kan också aktiverar olika känslostämningarna som ligger dolt inom dig och som behöver harmoniseras ut. Detta sker när störande och obalanserade (ljud) energier ligger och blockerar i vårt energisystem och börjar då att transformeras under ljudsessionen. Det kan frambringa en tillfällig känsla av otålighet, sorg eller lätt smärta (hanterbar) på olika områden medan kroppen processar blockeringarna. Skålarnas ljudresa kan vara en mycket bra lösning för att du lättare skall kunna harmonisera ut det som ligger och stagnerar din energi och ditt medvetande. Lyfta av det som ligger i vägen till att bli en starkare magnet för det positiva som skall in i ditt liv. Skålarna hjälper dig tveklöst att höja din frekvens genom att transformera och harmonisera ut obalanserna. Skålarnas ljud hjälper dig att landa i ett mjukare tillstånd och i din kropp. Du får en större klarhet under en session – kring vad du behöver förändra i ditt liv för att komma dit du vill. Kristallskålarna har samma frekvenser som vi bär inom oss – en högt vibrerande energi.

Skålarnas magiska ljud påminner oss om vilken kraft vi besitter utan några pålagringar, värderingar eller dömande. Det kan  också skapa ett läkande själverkännande och positiv förlösning av förträngda känslor. Kristallerna aktiverar vår unika kristallina energin inom oss på cellnivå. De alkemiska kristallskålarna har en unik renhet på upp till 99,9% , väl sammansmälta med kristaller, ädelstenar och aska. En ljudresa med alkemiska kristaller ger oss inte bara en unik inre resa under färger och visualiseringar utan också en känsla av renhet där kroppen försätts i ett djupt avslappnat och förnyat tillstånd. Därför kallar många denna ljudsession för ett Sound bath eller Sound escapes.

Kom med du också under denna magiska kväll.

Så här går det till!

✓ Du betalar din biljett som vanligt i kassan.  Kostnaden för ONLINE event är 111:- En zoomlänk skickas ut inom ca 24 h efter köp. All inbetalning efter kl 15:00 kan nyttjas till nästa ONLINE event, eller kontakta admin för sista minuten plats (ingen garanti).
✓Logga in i god tid så att du är etablerad innan vi startar, du hamnar först i ett väntrum tills värden släpper in. Insläpp till zoom sker mellan 18:45 – 19:00 efter det kan du inte längre komma in. Missar du eventet eller får förhinder kan du inte nyttja din biljett igen. Ingen återbetalning sker.
✓ Välj bekväma och värmande kläder då du kan bli kall under den djupa avslappningen.
✓ Se till att ha mobilen helt avstängd under passet, vibrationsljud vid tyst läge är inte heller tillåtet.
✓ Undvik stimulantia som koffein, socker eller alkohol innan sessionen (gärna hela dagen)

Ser fram emot en fin stund i ett vackert utrymme tillsammans.

Vågor av kärlek
Oceana Gustafsson
Alchemy Crystal Sound Healer

Källa:
Textens astrologiska innehåll är inspirerad av Astrokalendern 2023 med Lisa Aurelius.

The event is finished.

Date

11/Jan-2024
Expired!

Time

19:00 - 20:00

Cost

111 kr

Location

ONLINE
ZOOM
Oceana Gustafsson

Organizer

Oceana Gustafsson
Phone

070 766 49 42
Email
info@alchemyhealingbyoceana.com
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ONLINE – Crystal Ocean Flow/ New Moon Sound healing
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms