Crystal Ocean Flow – New Moon Sound Healing Bath

Sound Healing Session under Nymåne – 10 platser

Vad är en Nymåne – En gång i månaden inleds en ny måncykel som sker när månen möter solen, vi får då en sk a nymåne. När solen och månen befinner sig på samma punkt i zodiaken bildas denna nymåne som representerar den nya tiden och att sätta nya intentioner och mål. Vi har vanligtvis en Nymåne och Fullmåne i varje tecken per år, förutom väduren som har två. Vädurens två nymånar sammanfaller med sin första under vårdagjämningen vilket är enormt kraftfullt. Den andra inföll i år den 24/4 på Vädurens sista grad som är en total solförmörkelse. Därför blir väduren ett mycket kraftfullt tecken detta år och då även Månens norra nod gick in i tecknet under Juli – pekar det här på att det är en energi som vi skall utveckla och ta hand om under den kommande 1,5 års perioden. Väduren handlar om Jaget och är en starkt igångsättande energi, vi har alla tecknet som ligger och sänder någonstans på vår individuella utvecklingsresa.

Eftersom Solen representerar Yang energin och Månen Yin, kan vi här ta chansen att sätta nya intentioner när dessa två energier kommer samman under en Nymåne, för att vi skall lyckas skapa något nytt i vårt liv. Eftersom Fullmånen står för fullbordan så kan du även memorera dina intentioner under Nymånens kväll för att sedan utvärdera den vid nästa Fullmåne eller under den längre cyklen (efter halvåret, när samma tecken står i nästa Fullmånen) och se om det manifesterats och/eller fullbordats.

Om Ceremonin & Kristallerna – Under den här kvällen spelar Oceana på sina alkemiska kristallskålar under Nymånens starka energi. Lokalen är nerdämpad med levande ljus och atmosfären är renad och lättad med Palo Santo och Shamans aromatiska dofter. Du ligger bekvämt nerbäddad på madrass och bolsters väl insvept under filt. Under sessionen guidas du in av Oceana som berättar lite kort om kvällens Nymåne egenskaper för att du lättare skall kunna relatera och sätta din unika intention och fokus. Efter det börjar hon spela på sina alkemiska kristall skålar där du försätts i ett djup meditativt tillstånd genom intervaller av kristallernas helande vibrationsljud. Kristallskålarna ger alltid en lugn och harmonisk känsla under och efteråt men kan också aktiverar olika känslostämningarna som ligger dolt inom dig och som behöver harmoniseras ut. Detta sker när störande och obalanserade (ljud) energier ligger och blockerar i vårt energisystem och börjar då att transformeras under ljudsessionen. Det kan frambringa en tillfällig känsla av otålighet, sorg eller lätt smärta (hanterbar) på olika områden medan kroppen processar blockeringarna. Skålarnas ljudresa kan då vara en mycket bra lösning för att du lättare skall kunna harmonisera ut det som ligger och stagnerar din energi och ditt medvetande. Lyfta av det som ligger i vägen till att bli en starkare magnet för det positiva som skall in i ditt liv. Skålarna hjälper dig tveklöst att höja din frekvens genom att transformera och harmonisera ut obalanserna. Skålarnas ljudresa hjälper dig att landa i ett mjukare tillstånd för att få fler insikter kring vad du behöver göra för att komma just dit du vill. Kristallskålarna har samma ljudfrekvenser som vi bär på inom oss, dvs en högt vibrerande energi.

Skålarnas magiska ljud påminner oss om vilka kraftfulla varelser vi redan är utan några pålagringar, värderingar och dömande. Kristallerna aktiverar därför vår egen unika kristallina energin inom oss, på cellnivå. De alkemiska kristallskålarna har själva en renhet på upp till 99,9% , väl sammansmälta med kristaller, ädelstenar och aska. En ljudresa med alkemiska kristaller ger oss inte bara en unik dimensionell resa genom färger och känslor utan också en renhetskänsla där kroppen försätts i ett avslappnat och förnyat tillstånd. Därför kallar många denna ljudsession för Sound bath eller Sound escapes.

Kom med du också och landa mjukt hos oss…
Tänk på!

✓ Kom i god tid så att du hittar din plats innan vi startar.
✓ Välj bekväma och värmande kläder då du kan bli kall under samt efter den djupa avslappningen.
✓ Se till att hålla mobilen helt avstängd under passet, vibrationsljud vid tyst läge är inte tillåtet.
✓ Undvik stimulantia innan passet – koffein, socker eller alkohol (gärna hela dagen)
✓ Undvik toalettbesök under passet. Gör gärna ett extra toalettbesök när du kommer till oss om du är osäker, för att inte störa de andra under sessionen.
✓ Dörrarna stängs prick kl 19:00 så kom i tid.
✓ Stanna gärna på en värmande kopp te efteråt.


Vågor av kärlek
Oceana Gustafsson
Alchemy Crystal Sound Healer


Källa:
Textens astrologiska innehåll är inspirerad av Astrokalendern 2023 med Lisa Aurelius.


The event is finished.

Date

14/Oct-2023
Expired!

Time

19:00 - 20:00

Cost

444 SEK
Oceania Institute

Location

Oceania Institute
Kantarellvägen 5 b, Åkersberga
Website
https://alchemyhealingbyoceana.com
Oceana Gustafsson

Organizer

Oceana Gustafsson
Phone

070 766 49 42
Email
info@alchemyhealingbyoceana.com
Read More

Speaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Crystal Ocean Flow – New Moon Sound Healing Bath
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms