Sound Healing & Gongs med Oceana & Naofal

Sound Healing Duo Session under Nymånen

Vad är en Nymåne – En gång i månaden inleds en ny måncykel som sker när månen möter solen, vi får då en sk a nymåne. När solen och månen befinner sig på samma punkt i zodiaken bildas denna nymåne som representerar den nya tiden och att sätta nya intentioner och mål. Vi har vanligtvis en Nymåne och Fullmåne i varje tecken per år, förutom väduren som har två. Vädurens två nymånar sammanfaller med sin första under vårdagjämningen vilket är enormt kraftfullt. Den andra inföll i år den 24/4 på Vädurens sista grad som är en total solförmörkelse. Därför blir väduren ett mycket kraftfullt tecken detta år och då även Månens norra nod gick in i tecknet under Juli – pekar det här på att det är en energi som vi skall utveckla och ta hand om under den kommande 1,5 års perioden. Väduren handlar om Jaget och är en starkt igångsättande energi, vi har alla tecknet som ligger och sänder någonstans på vår individuella utvecklingsresa.

Eftersom Solen representerar Yang energin och Månen Yin, kan vi här ta chansen att sätta nya intentioner när dessa två energier kommer samman under en Nymåne, för att vi skall lyckas skapa något nytt i vårt liv. Eftersom Fullmånen står för fullbordan så kan du även memorera dina intentioner under Nymånens kväll för att sedan utvärdera den vid nästa Fullmåne eller under den längre cyklen (efter halvåret, när samma tecken står i nästa Fullmånen) och se om det manifesterats och/eller fullbordats.

Om kvällens värdar

Oceana Är grundare för Oceania Institute och Sound Healer terapeaut. Under den här kvällen spelar Oceana på sina alkemiska kristallskålar under Nymånens starka energi under guidad meditation. Hon är verksam med sitt arbete både i Nepal och Sverige. 

Naofal
Är en erfaren Yoga lärare och Spaceholder ifrån Stockholm och kommer bjuda på ett härligt ljudflow med sin Gong och skapa ett tryggt space för dig att stärka dig och ditt välbefinnande. Du hittar Naofal centralt i Stockholm på uppskattade yogastudios som Altromondo Yoga, Yogashakti, UrbanOM och DuCalme. Du kan läsa mer om Naofal på www.naofal.se eller följa honom på Instagram @naofalyoga
 
Så går det till under ceremonin
Lokalen är nerdämpad och med levande ljus, atmosfären är renad med Palo Santo och rökelser. Du ligger bekvämt nerbäddad på madrass och bolsters , väl insvept under filt. Oceana berättar lite kort om kvällens Nymåne för att du lättare skall kunna sätta ett unikt fokus och intention. I början av sessionen guidas du in av Naofals meditation och gong som hjälper dig att etablera ett tryggt och lugnt tillstånd i närvaro. Gongens djupa vibration ger dig en lugn och behaglig känsla, nästintill bedövande effekt som tillåter dig att sväva in i till dina innersta känslor för att skapa ett vackert möte med dig själv.
Därefter tar Oceana vid med sina alkemiska kristall skålar där du försätts i ett djup meditativt tillstånd genom intervaller av kristallernas helande vibrationsljud.

Gongen och Kristallskålarna ger alltid en lugn och harmonisk känsla under och efter sessionen och kan också aktiverar olika känslostämningarna och energier inom dig som behöver harmoniseras ut. En ljudresa kan vara en mycket bra lösning för dig som vill harmonisera kroppens energisystem. Gongen hjälper dig att jorda kroppen och etablera avkoppling och harmoni. Kristallskålarna hjälper dig att höja din frekvens genom att transformera och harmonisera ut obalanserna. Skålarnas ljudresa hjälper dig att landa i ett mjukare tillstånd för att få fler insikter kring vad du behöver göra för att komma just dit du vill. Kristallskålarna har samma ljudfrekvenser som vi bär inom oss, därför verkar den på djup cellnivå.

Skålarnas magiska ljud påminner oss om vilka kraftfulla varelser vi redan är utan några pålagringar, värderingar och dömande. Kristallerna aktiverar vår egen unika kristallina energin inom oss. De alkemiska kristallskålarna har själva en renhet på upp till 99,9% , väl sammansmälta med kristaller, ädelstenar och aska. En ljudresa med alkemiska kristaller ger oss inte bara en unik dimensionell resa genom färger och känslor utan också en renhetskänsla infinner sig efteråt när kroppen har försatts i ett avslappnat och förnyat tillstånd. Därför kallar många denna ljudsession för ett Sound bath eller Sound escapes.

Kom med du också och landa mjukt hos oss…
Tänk på!

✓ Kom i god tid så att du hittar din plats innan vi startar.
✓ Välj bekväma och värmande kläder då du kan bli kall under samt efter den djupa avslappningen.
✓ Se till att hålla mobilen helt avstängd under passet, vibrationsljud vid tyst läge är inte tillåtet.
✓ Undvik stimulantia innan passet – koffein, socker eller alkohol (gärna hela dagen)
✓ Undvik toalettbesök under passet. Gör gärna ett extra toalettbesök när du kommer till oss om du är osäker, för att inte störa de andra under sessionen.
✓ Dörrarna stängs prick kl 19:00 så kom lite innan.
✓ Vi bjuder på en värmande kopp te innan eller efteråt.
Psst! Ni har väl inte missat Oceana och Naofals senaste podcast avsnitt där de delar sin ainsikter om Sound Healing och där Naofal berättar om sin resa till att bli Yogalärare och Space holder.
Ni hittar avsnittet här på vår hemsida under Alchemy Healing Podcast!

Vågor av kärlek
Oceana med NaofalThe event is finished.

Date

13/Dec-2023
Expired!

Time

19:00 - 20:00

Cost

444 kr
Oceania Institute

Location

Oceania Institute
Kantarellvägen 5 b, Åkersberga
Website
https://alchemyhealingbyoceana.com
Oceana Gustafsson

Organizer

Oceana Gustafsson
Phone

070 766 49 42
Email
info@alchemyhealingbyoceana.com
Read More

Speaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sound Healing & Gongs med Oceana & Naofal
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms