Crystal Ocean Flow – New moon Sound healing journey

Crystal Ocean Flow – New moon Sound healing journey

Äntligen!  Ikväll kommer årets första Sound healing – Crystal Ocean Flow – New moon Sound healing journey, att äga rum.
 
Kvällen är redan fullbokad så du som inte fick en plats är välkommen med till nästa nymåne ceremoni som kommer äga rum den 21 Mars. På denna länk leds ni till bokadirekt, bläddra fram (senare) till Tis 21 Mars som är nästa kommande datum. Crystal Ocean Flow – New Moon Sound Healing Journey (21/3) 
 
Jag Oceana kommer att spela på mina fyra harmoniserade alkemiska kristallskålar. Kvällen bjuder på 8 inspirerande “ljudresor” där du som deltagare tas med på en inre och rent transformerande resa. Kvällen börjar med en kort vägledande meditation och andning som sedan tar vid under kristallernas rena toner. En 50 minuters ljudintervall där du ligger nerbäddad under hela sessionen på bolster och under filt.
 
Tänk på!
Kom i god tid innan vi börjar så bjuder jag på en kopp te innan, (senast 10 min).
Dörrarna stängs ca 5 min innan utsatt tid, vi börjar kl 19:30.
Stäng gärna av din mobiltelefon helt eller på flight mode, ej vibration.
 
Betalning sker innan om du inte har bokat via klarna.
 
Lite om kvällens fokus under NYMÅNEN / SUPERMÅNE!
Fiskarnas tecken står i kvällens nymånen vilket ger oss en öppnande energirik kväll i ANDENS tecken. Här kommer insikter och klarhet men även en mycket kärleksfull energi.
 
Vi har dessutom en SUPERMÅNE ikväll som hjälper oss att se vår stora potential. Död och pånyttfödelse står i fokus! Vad behöver lämnas och vad skall du ta in som är nytt i ditt liv? Här kan du få en mycket viktig vägledning ifrån dina guider för att du verkligen se din sanna väg. Hjälpa dig till insikter och klarhet som kommer just nu för att våga utmana dig att ta steget vidare.
 
Nymånen ger oss alltid en möjlighet att kunna göra nya förändringar för att kunna kliva ut i ett vackrare universum. Fiskarnas lekfulla och äventyrliga energier ger dig nyfikenhet och är ett mycket andligt tecken som hjälper dig att komma i kontakt med din inre guidning och “greater self”. Du är just nu på väg mot en mycket spännande framtid, här avgörs det hur mycket du vågar lita och lyssna på din inre röst samt följa din sanning. Universum vill göra dig påmind om att du alltid är hållen och belönas när du tar steget vidare till mer hälsosamma förändringar som är bra för dig.
 
Varmt välkomna ikväll och till er andra hoppas jag att vi ses på nästa tillfälle.
 
Vågor av kärlek
//Oceana
 
 
 
 
 

The event is finished.

Date

20/Feb-2023
Expired!

Time

19:30 - 20:30

Cost

590 kr
Oceania Institute

Location

Oceania Institute
Kantarellvägen 5 b, Åkersberga
Website
https://alchemyhealingbyoceana.com
Oceana Gustafsson

Organizer

Oceana Gustafsson
Phone

070 766 49 42
Email
info@alchemyhealingbyoceana.com
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Crystal Ocean Flow – New moon Sound healing journey
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms