Crystal Ocean Flow – Full moon Sound healing journey

Månförmörkelse – (Eklipse) Fullmåne i skorpionen 5/5 -23

Den här kvällen spelar Oceana under en eklipse fullmåne i skorpionens tecken. Denna fullmåne är en “wesak” firandet av Buddhamedvetandet världen över som står för UPPLYSNING, nu kastas det ljus ut i vår värld vilket behövs under denna intensiva fullmåne som prövar oss, inte minst relationsmässigt.

De rena ljuden av de alkemiska kristallskålarna anpassar oss till ett naturligt tillstånd av välbefinnande – en helhet genom vibrationer. Vibrationer och ljud finns överallt, men det som är särskilt effektivt med kristallskålsresonans är deras rena och vackra ljudkvalitet. Vibrationsmedicinen penetrerar celler och hjärnvågor och producerar ljus som harmoniserar obalanser i din kropp, sinne och känslomässiga tillstånd.

Alla skålarna harmoniserar ut obalanser i kroppen som uppkommer vid t.ex. stress, oro, utmattning, nedstämdhet, fysisk/ emotionell smärta, vilket resulterar i lättnad och djup avslappning. De önskade resultaten beror på dig och var du vill rikta din avsikt inom medvetenhet och ljud.

Under kvällen ligger du ner i Shavasana (vila raklång, meditativ vila) väl insvept under en filt på madrass med bolsters. Oceana inleder med en vägledande meditation för att du skall hitta fokus och närvaro under kvällens session, sedan pågår en ljudresa med flera vibrationsintervaller under 50 min.

Efteråt känner du dig lugn, harmonisk och mer samlad. Många upplever Soundhealing som ett renande bad, eller en stund där man får slappna av och överlämna allt, därav namnet Soundbath eller Soundescape. Kroppen har under healingstunden gjort sig av med en hel del belastande energi vilket gör att du kan behöva vila en stund efteråt när du kommer hem. En del kan även uppleva sig frusna efteråt vilket är ett tecken på att du fått en djup och välgörande återhämtning. Välj därför lite varmare plagg när du kommer hit eller att ta på dig efteråt.

Mer om kvällens Skorpionen energi
Skorpionen är den som går på djupet och räds inte för att möta något mörker. Använd denna fullmåne till att konfrontera dina rädslor som håller dig tillbaka. Nu hart du ett gyllene tillfälle att skapa djup transformation och förlösning. Skorpionen drar allting upp till ytan, det spelar ingen roll hur obehagligt eller skrämmande det är – sanningen skall fram till varje pris. Hemlighetsmakeri eller falskspel är inget för skorpionen – här är det äkthet som gäller – nakenhet och öppenhet.
Skorpionen är ett relationstecken och ett innerligt sådant. Ytligheter undanbedes, skorpionen vill krypa in under sin partners skinn. Och blir hon sårad kan hon sticka till. Skorpionen vill mötas Hjärta till Hjärta, Själ till Själ – och nöjer sig inte med enbart kroppslig kontakt.

Vid denna fullmåne släpper vi taget om den lägre oktaven av skorpionen – den stingsliga, hämndlystna som hellre vill se mörkret än ljuset. Vi släpper fram den gyllene Skorpionen i oss – den som med öppna ögon vågar möta allt och vet att mörker är bara komprimerat ljus. Och som vet att den sanna Lyckan återfinns i livsupplevelsen Kärna. – Innanför de skyddande påbyggda höljen. Den som älskar nakenhet och Sanning och alltid når fram.

 

Ställ dig frågan inför ceremonin

Vad är du tacksam för?
Finns det någon sanning som du behöver se?
Finns det någon rädsla som håller dig tillbaka?
Finns det något smärtsamt minne som du behöver omfamna och befria?
Är dina nära relationer riktigt djupa och innerliga?
Finns det något som du behöver förlåta dig själv eller någon annan för?

Låt oss överlämna allt till Fullmånens ljus!

Tänk på!
✓ Kom i god tid så att du hinner etablera dig innan vi startar, vi bjuder alltid på en kopp te.
✓ Välj bekväma kläder och ta gärna med en extra varm tröja då man kan bli lite kall under den djupa avslappningen.
✓ Se till att hålla mobilen avstängd eller på flightmode under hela passet, ingen vibration vid ljudlös är tillåten.
✓ Dörrarna stängs prick kl 19:30

Varmt välkommen
Oceana Gustafsson
Alchemy Crystal Sundhealer therapist


Delar av innehållet i texten är lånad av Astrokalendern 2023 med Lisa Aurelius.

The event is finished.

Date

05/May-2023
Expired!

Time

19:30 - 20:30

Cost

590 kr
Oceania Institute

Location

Oceania Institute
Kantarellvägen 5 b, Åkersberga
Website
https://alchemyhealingbyoceana.com
Oceana Gustafsson

Organizer

Oceana Gustafsson
Phone

070 766 49 42
Email
info@alchemyhealingbyoceana.com
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Crystal Ocean Flow – Full moon Sound healing journey
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms