Crystal Ocean Flow – Full Moon Sound Healing bath

Sound Healing Session under Fullmåne – 10 platser

Vad är en Fullmåne – Fullmånen infaller varje månad ca 14 dagar efter Nymånen. En fullmåne uppstår när Månen och Solen står precis mittemot varandra i Zodiaken. Månskivan är nu fullständigt upplyst av solens ljus. Månen kommer även med olika energier beroende på vilket tecken den står i just under fullmånekvällen. Fullmånen har en helande kraft och med sin runda cirkeln vill den också påminna oss om en helhet.

Är du redo att öppna upp dig för den läkande kraften som Fullmåne har att ge?

Fullmånen är också känd för att förstärka alla våra känslor. Månen sägs styra vårt känsloliv och vid fullmånen når den sin “Peaking Point”. Om du är känslig för dessa energier kan du lätt känna av månens förstärkande egenskaper redan 3 – 7 dagar innan och efteråt. Låt däremot känslorna flöda oavsett om det är tårar eller glädje som kommer upp. Det som behöver uttryckas är alltid en läkning för oss så döm inte något som kommer upp utan omfamna.

Fullmånen förstärker också den andliga  och “inre kunskapen” av oss så meditera gärna utför andliga ceremonier, som att delta på en ljudresa med Soundhealing. Fullmånen är en utmärkt tid för fullbordan och avslut så passa på att släppa taget om sådan som du inte behöver längre i ditt liv. Vad är du färdig med och uttryck sedan en tacksamhet för att det gett dig både lärdomar och utveckling.  Det kan också vara något som du inte riktigt kan förstå eller orkar ta itu med – låt Fullmånen få ge dig fler insikter så att du lättare kan släppa eller få mer kraft till att slutföra, för du vet att det inte gynnar dig längre. Skriv gärna ner eller sätt en tydlig intention under Fullmånen för att visa både för dig själv och Universum att du menar allvar. 


Om Ceremonin & Kristallerna – Under den här kvällen spelar Oceana på sina alkemiska kristallskålar under Nymånens starka energi. Lokalen är nerdämpad med levande ljus och atmosfären är renad och lättad med Palo Santo och och Shamanska aromatiska dofter. Du ligger bekvämt nerbäddad på madrass och bolsters väl insvept under en filt. Under sessionen guidas du av Oceana som berättar lite kort om kvällens Nymåne energi så du lättare kan sätta din egen unika intention och fokus. Efter det börjar hon spela på sina alkemiska kristall skålar där du försätts i ett djup meditativt tillstånd genom intervaller av kristallernas helande vibrationsljud. Kristallskålarna ger alltid en lugn och harmonisk känsla under och efteråt men kan också aktiverar olika känslostämningarna som ligger dolt inom dig och som behöver harmoniseras ut. Detta sker när störande och obalanserade (ljud) energier ligger och blockerar i vårt energisystem och börjar då att transformeras under ljudsessionen. Det kan frambringa en tillfällig känsla av otålighet, sorg eller lätt smärta (hanterbar) på olika områden medan kroppen processar blockeringarna. Skålarnas ljudresa kan vara en mycket bra lösning för att du lättare skall kunna harmonisera ut det som ligger och stagnerar din energi och ditt medvetande. Lyfta av det som ligger i vägen till att bli en starkare magnet för det positiva som skall in i ditt liv. Skålarna hjälper dig tveklöst att höja din frekvens genom att transformera och harmonisera ut obalanserna. Skålarnas ljud hjälper dig att landa i ett mjukare tillstånd och i din kropp. Du får en större klarhet under en session – kring vad du behöver förändra i ditt liv för att komma dit du vill. Kristallskålarna har samma frekvenser som vi bär inom oss – en högt vibrerande energi.

Skålarnas magiska ljud påminner oss om vilken kraft vi besitter utan några pålagringar, värderingar eller dömande. Det kan  också skapa ett läkande själverkännande och positiv förlösning av förträngda känslor. Kristallerna aktiverar vår unika kristallina energin inom oss på cellnivå. De alkemiska kristallskålarna har en unik renhet på upp till 99,9% , väl sammansmälta med kristaller, ädelstenar och aska. En ljudresa med alkemiska kristaller ger oss inte bara en unik inre resa under färger och visualiseringar utan också en känsla av renhet där kroppen försätts i ett djupt avslappnat och förnyat tillstånd. Därför kallar många denna ljudsession för ett Sound bath eller Sound escapes.

Kom med du också och landa mjukt hos oss.
Tänk på!

✓ Kom i god tid så att du hittar din plats innan vi startar, dörrarna stängs prick kl 19:00.
✓ Välj bekväma och värmande kläder då du kan bli kall under den djupa avslappningen.
✓ Se till att ha mobilen helt avstängd under passet, vibrationsljud vid tyst läge är inte heller tillåtet.
✓ Undvik stimulantia som koffein, socker eller alkohol innan sessionen (gärna hela dagen)
✓ Undvik toalettbesök under passet för att inte störa de andra.  Gör gärna ett extra toalettbesök när du kommer till oss.
✓ Om du vill kan du stanna på en värmande kopp te efteråt.


Vågor av kärlek
Oceana Gustafsson
Alchemy Crystal Sound Healer


Källa:
Textens astrologiska innehåll är inspirerad av Astrokalendern 2023 med Lisa Aurelius.

The event is finished.

Date

23/Apr-2024
Expired!

Time

19:00 - 20:00

Cost

333 SEK
Oceania Institute

Location

Oceania Institute
Kantarellvägen 5 b, Åkersberga
Website
https://alchemyhealingbyoceana.com
Oceana Gustafsson

Organizer

Oceana Gustafsson
Phone

070 766 49 42
Email
info@alchemyhealingbyoceana.com
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Crystal Ocean Flow – Full Moon Sound Healing bath
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms