Referenser - Reiki 1 Shoden


Här kan du läsa vad andra tycker om mig och min Reiki-1 Shoden utbildning.

 


Malin - Lärbro/Sweden

Reiki I - Online


Very educational and clear layout. Even though I took the course online, I always felt 100% included and I didn't lose focus for a second because Oceana presented both theory and practice with such clarity and passion!

Anneli - Bjärred/Sweden

Reiki I


With her beautiful voice, Oceana guides her students through the course in a humble, empathetic and engaging way. It is easy to follow her instructions in the practical exercises and meditations. The theory part and the course material are also presented in a way that is easy to absorb and together with the practical exercises, it creates great confidence in one's own reiki work.

Sofia - Kiruna/Sweden

Reiki I


Oceana has so much knowledge and wisdom that she humbly, educationally and generously shares <3

Sofia - Kiruna

Reiki I - Apr-2022


Har man funderat att gå en kurs i något så rekommenderar jag verkligen att göra det hos Sofia. Hon har en så fin, harmonisk och välkomnande energi och är fantastisk på att lära ut, och är det något som man undrar över så finns hon där <3

Malin - Lärbro

Reiki I - Online - Mar-2022


En fantastisk kurs som alla borde gå även om man inte vill jobba med Reiki. Väldigt pedagogiskt och tydligt upplägg. Trots att jag gick kursen online kände jag mig alltid 100% inkluderad och jag tappade inte fokus för en sekund för Sofia presenterade både teori och praktik med sån tydlighet och passion. Rekommenderar denna kurs varmt!

Emelie H - Skoghall

Reiki I - Mar-2022


Fantasisk gedigen kurs med teori varvat med praktiska övningar. Sofia är en enastående person och lärare med så mycket djup och kunskap. Kursen öppnar upp för en personlig resa!

Elin P - Nacka

Reiki I - Mar-2022


Fantastisk kurs! Så fin energi att få vara i under en helg. Och Sofia är en lärare som inspirerar med sin genuina passion för Reikin, den smittade av sig på ett väldigt härligt sätt. Så tacksam för denna kurs!

Akam M - Stockholm

Reiki I - Mar-2022


Reiki med fröken Sofia är en av de bästa upplevelserna jag har haft i mitt liv. Rekommenderar starkt! Tack så mycket Sofia! Namaste!

Anna W - Bromma

Reiki I - Mar-2022


Jag är otroligt tacksam som hittade till Sofia! Sofia är närvarande, omhändertagande och otroligt duktig på att lära ut, de praktiska såväl som teoretiska delarna. Hon inspirerar mig verkligen till att fortsätta min reiki-resa! Är så tacksam för dessa fina dagar och kan varmt rekommendera Sofia till andra! <3

Anneli W - Bjärred

Reiki I - Mar-2022


Sofia utstrålar mycket närvaro, engagemang och stor kunskap inom sitt område. Det, plus ett mycket bra upplägg och struktur för dagarna gav ett fantastiskt helhetsintryck för kursen Reiki Level 1! De praktiska övningarna under kursen samt materialet på kursportalen bidrog till enkelheten att själv snabbt komma igång att praktisera Reiki Shoden. Tack!

Camilla T - Djursholm

Reiki I - Mar-2022


Sofia som människa besitter en sån närvaro och timing och passion för det hon gör. Har faktiskt inte stött på någon som är så proffsig på att lära ut tidigare. Hon besitter sådana fantastiska kunskaper i ämnet Reiki och hon är ett fullblodsproffs ut i fingerspetsarna med ett fantastiskt passionerat hjärta. Jag skulle verkligen rekommendera Sofia och hennes Oceania academy av hela mitt hjärta till alla. Kursen Reiki 1 var fantastisk med en perfekt mix av teori och praktik i hennes härliga oas i Åkersberga. Kursmaterialet hon skapat var fantastiskt och känns så lyxigt att ha tillgång till nu när Reiki resan precis börjat. Jag kommer definitivt att gå steg 2 och steg 3. Tack Sofia för du fanns där när jag sökte en lärare....man brukar säga att när eleven är redo står "mästaren" där. Kan bara intyga att så var det i mitt fall. Tack!

Carolin W - Stockholm

Reiki I - Mar-2022


Dras du till Reiki, oavsett om det är för dig själv eller för att ge till andra så rekommenderar jag Sofia Oceanina alla dagar i veckan. Sättet hon lär ut på är så inspirerande, vackert och lustfyllt. Den djupa kunskap och det engagemang Sofia visar på är ovärderlig. Kursen är uppbyggd med en fingertoppskänsla för att du som deltagare ska få ut mesta möjliga och du går därifrån med inte bara en ny kunskap utan också en förståelse på ett djupare plan. Jag är tacksam över att ha fått ta del av Sofias visdom.

Miriam M - Enköping

Reiki I - Dec-2021


Om ni känner er nyfikna på Sofias utbildningar så tycker jag ni skal boka den kurs ni dras till direkt. Ni har inget att förlora, snarare en enorm vinst framför er som man knappt kan beskriva med ord. För mig blev det som en sammanställning av olika processer och tankar inom mig som har varit under en längre tid. Klarheten i detta blev ett stort kliv i min personliga och andliga utveckling där jag känner att Sofia hjälper till i alla steg på vägen. Aven efter kursens slut ägnar hon mycket tid åt sina "studenter" och det är väldigt härligt att känna att man kan återkomma när man har en fråga, fundering eller behöver guidning vidare på vägen. Jag är tacksam för att jag blev tipsad om just henne. En underbar människa och lärare!

Linda U - Enköping

Reiki I - Nov-2021


Att gå denna kurs med Sofia kändes självklart och jag hade höga förväntningar men trots det så överträffades de efter denna helg. Sofia har ett så stort och varmt hjärta och samma minut som man kom in gjorde hon så att jag kände mig trygg och som hemma. Energin i lokalen var helt fantastisk. Jag kan inte ned ord beskriva hur tacksam jag är för att jag valde att gå min kurs hos Sofia, det känns som att vi fick så många extra knep och tips och jag är så nöjd med hela upplägget av kursen.

Jannica L - Vallentuna

Reiki I - Okt-2021


Sofia Oceania är en magisk person och så duktig på att lära ut. Man blir inspirerad och fylld av energi! Jag ville inte att kursen skulle ta slut, helt underbart!

Erika E - Johanneshov

Reiki I - Okt-2021


Sofia är otroligt varm och inspirerande lärare som guidade oss tryggt in i reikin. Är så tacksam för all ny kunskap och nya verktyg hon gett oss under kursen. Har även fått massa nya insikter om mig själv efter kurshelgen. Tveka inte att gå den här kursen!

Dana D - Örebro

Reiki I - Okt-2021


Sofia är duktig lärare, passionerad och förmedlar all din kunskap på ett lugn och metodisk sätt.

Anna-Clara B - Täby

Reiki I - Okt-2021


Kan varmt rekommendera Sofia och hennes kurs i reiki 1. Hon leder oss genom helgen med en sådan värme, vänlighet och närvaro. Hon är pedagogisk, kunnig och väldigt inspirerande och härlig att lyssna till. Har fått så mycket nya kunskaper och insikter om både mig själv, andra och univerums kraft under dessa dagar. Fantastiskt också att jag efter bara två dagar kan börja praktisera Reiki och redan nu dela med mig av den till andra. Tack Sofia för att du delar detta med oss!

Anna BW - Täby

Reiki I - Okt-2021


Sofia är magisk som lärare och coach. På ett lättförståeligt och praktiskt sätt lär hon ut Reikins fantastiska värld. Jag har fått med mig redskap som kan hjälpa mig och förhoppningsvis andra att hela kroppen. Jag kan varmt rekommendera Sofia som ger av sin enorma kunskap med så mycket kärlek. Tack🌟

Anette B - Täby

Reiki I - Okt-2021


Reiki är en fantastisk metod och Sofia är en otroligt bra lärare. Är man det minsta nyfiken på Reiki så ska man gå den här kursen.

Emma - Falun

Reiki I - Sept-2021


Kursen överträffade mina förväntningar och Sofia är helt fantastisk.

Mattias S - Gävle

Reiki I - Sept-2021


Är superglad över hur mycket jag fick lära mig och ta med mig på min resa efter utbildningen. Sofia är helt klart den jag kan rekommendera varmast till andra! Namaste

Linn D - Karlskrona

Reiki I - Sept-2021


En underbar helg som jag kommer bära med mig länge. Upplägget var väldigt bra och jag kände mig överraskad över hur bra det blev trots att jag var med på distans. Sofia är en så varm och hjärtlig person vilket strålade igenom hela vägen hem till mig. Hon ser alla och det märks att hon utbildar från hjärtat. Hon hade tänkt på allt och jag saknade ingenting. Rekommenderar alla som är nyfikna på Reiki denna utbildningen. För mig blev detta startskottet på någonting stort. Kommer definitivt gå fler utbildningar hos Sofia!

Sara Å - Västerhaninge

Reiki I - Sept-2021


Rekommenderar att gå reikikurs hos Sofia som är märkbart mycket kunnig och erfaren, vänlig och bra på att lära ut. Att gå online fungerar jättebra och man känner sig inkluderad i gruppen.

Josefina O - Västerhaninge

Reiki I - Sept-2021


En fantastisk upplevelse som jag önskar alla skulle få genomgå. Så spännande, kul, empatiskt, lustfylld, ljust, positivt, energigivande på alla plan. Lyckligast i världen efter denna kurs. Vill bara ha mer. Sofia är en underbar coach som är otroligt varm och empatisk. Väldigt tydlig och förstående. Allt är magiskt. Sofia är magisk. Varm, empatisk, lyhörd och rolig. Lycka att få ja genomgått detta. Så mycket kärlek och värme. Tack tack tack.

Eva C - Järfälla

Reiki I - Sept-2021


Helgens utbildning har varit så fantastisk och har fyllt mig med så mycket positiv energi. Kan varmt rekommendera Sofias kurser. Hon är en mycket varm, inkännande, pedagogisk och kompetent person och lärare.

Rosie - Bålsta

Kurs: Reiki I


Sofia är behaglig som person och mycket kunnig inom området. Hon är en duktig pedagog som delar sin kunskap på ett inspirerande sätt och inbjuder till fortsatt kontakt i framtiden. Väckte stor nyfikenhet inom Reiki och andlig utveckling!

Åsa - Stockholm

Kurs: Reiki I


Omvälvande och inspirerande. Utmanande. Rekin inbjuder en att släppa blockeringar och fastlåsta mönster vilket kan vara smärtsamt. Kursen har fört mig vidare i processen att våga gå min egen väg och lita till min inre kraft. Tack!

Malin - Stockholm

Kurs: Reiki I


En otroligt givande och lärorik kurs där jag som var relativt ny inför Reiki fick med mig massor av kunskap som jag nu känner mig redo att framförallt använda för eget bruk men också trygg i att ge till andra. Har bara gott att säga om kursen och Sofia som lärare!

Cecilia H - Stockholm

Kurs: Reiki I


En magiskt, otrolig upplevelse som öppnar dörren till ett helt nytt sätt att tänka och förstå balans. Evigt tacksam att universum förde mig till Oceania Spa underbart.

Ulrika - Bromma

Kurs: Reiki I


Du har förmågan att få andra att känna tillit till sig själva. Kursen är en gåva till sig själv med möjlighet att ge denna gåva vidare till andra. Tack Sofia 🙏

Ida - Saltsjö-Boo

Kurs: Reiki I


Sofia är en fantastisk lärare och inspiratör. Genom sitt lugn och närvaro får hon oss deltagare att tro på oss själva och bli inspirerade. Hon har en enorm kunskap och man vill bara få veta mer!

Natalie - Växjö

Kurs: Reiki I


Fantastisk kurs med Sofia Oceania! Rekommenderar verkligen att gå en kurs hos henne. Jag själv har gått Reiki 1, men känner nu att jag skulle vilja gå alla hennes kurser haha! Hon har ett fint och ödmjukt sätt att lära ut på. Hon ser individen och inte bara gruppen i sin helhet. Dessutom är det en bra uppföljning med zoom-möte och att man enkelt kan komma i kontakt med henne efter kursen för frågor och liknande. Jätte fin kurs helt enkelt! Alla borde lära sig Reiki!

Ulf - Stockholm

Kurs: Reiki 1 & 2 + Interdimensionellt mediumskap Block 2


Gått på Reiki 1 och 2 hos Oceana samt delmoment av Esoterisk utbildning och det har givit en enorm insikt, nya djupa vänner och kunskap jag värderar mkt högt. Oceana ger en fantastisk återkoppling och driver kurser med stor precision och närvaro. Vill verkligen ge henne de BÄSTA rekommendationerna! Dessutom finns det kvalitetsprodukter att köpa och GRATIS meditations/healing kvällar på måndagar!