Nepalresan del 2
26/04/2019
Följ med på en resa till Nepal
22/08/2019

Jag håller på med många underliga saker kan en del tycka som; healing, vägledning, kanaliseringar, distanshealing, seanser mm. En del kan tycka att det är “hum bugg”, eller andligt trams det här med medialitet och dimensioner, men då har ni kommit till fel blogg. 🙂

Vi människor är en del jord och en del andlighet vilket betyder att ” vakna människor” använder sig utav båda delarna lika mycket medans andra sk a 3 D männiksor lever mer ojämnt fördelat där det “jordliga” blir det som finns och existerar.  Människor som lever endast på utsidan som jag brukar säga eller ytterkanterna lever ofta i stark separation till sig själv och andra eftersom dom inte använder sin fulla kapacitet eller vill se helheten. Det blir lätt materialistiskt och man lever i ett medvetande inställt på överlevnad och kamp.

Människor som har öppnat upp sig för livet på fler plan än det vi ser i strukturerna och vår vardag förstår att dom är en del av hela existensen, de lever inte lika fokuserat på dem själva och dom man har omkring sig, de lever mer med allt som är, man blir ett med allt. Det betyder att man också tar ansvar för det som händer i världen och ser sig lika delaktig och ansvarig. Hur många gör det som ni själva känner? Hur fokuserar du själv i ditt liv?
.
Människor som lever mera utifrån hela sitt väsen lever alltså i ett mer expanderat tillstånd, vi ser då också andra och känner in andra mer. Empati och medkänsla föds ännu mer i detta tillstånd.
När man börjar se sig själv som en del av allting så blir det gemensamma “kollektiva” i vår värld betydligt starkare och man börjar bry sig om andra människors mående, djuren, naturen och hela jorden. Vi behövs nu mer än någonsin ett expanderat tillstånd för att kunna påverka vår framtid till det bättre.

Jag lever själv som mycket medial och “andligt” vaken. Jag utbildar och vägleder människor dagligen i healing och esoterisk kunskap för att hjälpa människor att skapa en större personlig utveckling som ligger på flera nivåer – emotionell, själslig och andlig.

En av mina livsuppgifter är att minnas tidigare liv som andra dimensioner och ha en förmåga att etablera kontakt med dem och dess medvetanden. Jag hjälper människor att själva minnas, jag kan tydligt se människors livsresor, vart de kommer ifrån och hur de bearbetar sina egna livsuppdrag. Jag är en coach och inspiratör som hjälper dem att hitta sig själva utan att de skall följa mig, de skall lära sig att hitta sin egen väg.

Så varför skriver jag då detta inlägg?
Månader tillbaka har jag känt av en ihållande spänningshuvudvärk, det har krypit och kliat i mina händer, hjärtat har pulserat och jag har känt mig allmänt nertagen. Jag har frågat mina guider och min kropp vad detta kan bero på, mediterat och levt i den aktsamhet man behöver när kroppen inte mår riktigt bra. Eftersom jag känner min kropp väl så vet jag att det beror inte på någon obalanser i privatlivet eller min fysiska hälsa.

Så varför detta mående?…

Jag har under flera månader känt ett starkt kall att förmedla något viktigt och som annars kommer annars vara genombrytande illa för mänskligheten om jag inte tar tag i det, jag har bara väntat på att Universum skall visa mig det och nu har jag fått svar….

Så kom signalerna….
Senaste tiden har jag haft starka krypningar i händerna och en enorm huvudvärk som fortfarande ligger påtagligt. Jag har haft och har fortfarande idag stel nacke, dubbelsidig nackspärr, ryggspärr. Det varierar varje dag…Vart kommer värken ifrån?…

Mina krämpor har gjort att jag inte längre kan ignorera dem, så jag började föra dagbok över mina krämpor..
Morgnarna vaknar jag med huvudvärk, dimmig i huvudet, trött fast jag sovit, och stel i nacken. Jag upplevde också att jag under dagen fick mer huvudvärk medan jag satt framför datorn, jag beslöt mig för att ta fler pauser och vila…Gick ut på fler promenader om än korta, det släppte lite då.

Tillbaka under dagen kunde jag fortfarande uppleva att krypningarna kom när jag höll i min mobiltelefon, det började klia i händerna nästan direkt som jag svarade i telefonen eller skickade ett sms till någon. Enorm klåda i händerna kunde uppstå när jag rörde min telefon. Jag undrade om jag var torr eller hade allergi i huden i samband med våren?…dagarna gick, jag upplevde fortfarande klåda vid mobilt användande och huvudvärk framför datorn.

Då slog det mig att det finns något som heter elöverkänslighet, eftersom jag började se kopplingen till mina symptom med användning av elektronik och började jag googla på elöverkänslighet….
Jag kom in på elöverkänsligas riksförbund och såg något om en demonstration som skulle äga rum. Detta var helt nytt för mig, eftersom jag inte tidigare upplevt mig eller någon i min familj som känsliga för varken microvågor eller annat…Men efter detta började en ny värld att öppna upp sig för mig som jag aldrig hade kunnat trott..

Jag insåg att jag säkerligen blivit elöverkänslig och ville ta reda på mer, alla symptom stämde in på mina egna upplevelser. Jag kände rakt i hjärtat att detta var anledningen till mitt märkliga mående, men det verkar som att detta med överkänslighet för el och vågor är något många ignorerar och inte tror på?… Jag läste flera studier och texter om människor som reagerar på mikrovågor och el men som mötts utav ignorans och ett förlöjligande, jag såg direkt min egen omgivning i detta. Hur skulle jag få andra att förstå att jag är en av dem?…hur kan jag ha blivit sensitiv?

Mina barn sitter regelbundet (om än inte så länge) vid både Ipad och mobil,  jag tror ni alla vet vad jag menar eftersom det finns i nästan alla hem idag ett frekvent användande av modern elektronik. Kan det vara så att vi utsätts för så pass starka strålningar nu genom wifi, mobiler och ipads mm att vi blir tydligt allergiska. Visst kan det bli så och mycket vanligt vad jag förstår nu, bara det att vi inte är så många som vet vad elöverkänslighet är och hur man får det.

Jag bestämde mig för att gå på denna demonstration som skulle äga rum på Sergels Torg i maj. Demonstrationen var arrangerad av Strålskyddstiftelsen och Elöverkänsligas riksförbund.

Jag tog med mig barnen också som jag tyckte behövde alla gånger lyssna på detta eftersom det är även deras framtid och hälsa vi diskuterar om. Både barnen och jag blev stumma efter denna dag, vi kunde aldrig tro att det var ett sk a nytt nätverk på gång in i Sverige som heter 5 G, nog för att man hört att teknologin kommer att uppdateras och öka gradvis men att vi skulle bli inom en så snar framtid strålade med en helt ny strålning sk a millimeter vågor istället för mikrovågor och att dessa skulle utgöra maximal strålning på oss människor i samhället och hela världen…Jag hade inte hört om detta, har ni?

Däremot har jag upplevt att de senaste månaderna har det hänt något med min kropp, då jag har haft en puls i kroppen som jag tidigare inte haft, kraftiga hjärtrusningar, huvudvärk och smärta som kommit från ingenstans. När jag skriver i detta skede kliar mina fingrar och jag vet att jag måste se över min teknik här hemma omedelbart….

Men vad händer härnäst?
Ni som följer mig på social medier kan omöjligen ha missat att jag nu dundrar ut med den media, och dom källor, artiklar och videos som stormar in ifrån hela världen som har något att säga om detta 5 G.

Googlar ni 5 G så ser ni att världen diskuterar detta, men det ligger samtidigt en klar mörkläggning ifrån telekommunikations leverantörer och regeringen.

Hur kan Sverige ha tagit ett sånt här oetiskt beslut över alla våra huvuden, att 5 G skall rulla ut och samtidigt ignorera tusentals docenter, professorer och specialistläkare som är kunnig inom området och som avråder oss?

Hur kan man gå över lagar och godkänna 5 G utan att riskbedöma eller skaffa studier som bevisar motsatsen. Varför dundrar detta ut nu utan folkets röst? Jag kan inte dra all fakta om 5 G här men jag ber er att läsa mer om detta.
Strålningen med 5 G är bevisat att det orsakar många neurologiska sjukdomar och speciellt Cancer då strålningen och dess vågor angriper våra celler redan på låga nivåer..5 G blir en mardröm för den mänskliga kroppen och det har aldrig studerats så vi vet inte konsekvensena. Vi kan däremot läsa oss till fallrapporter där människor har tydligt insjunknat efter införande av 5 G.
5 G är starkt cancerframkallande och det diskuteras om den borde ändras i sin riskbedömning till klass 1, alltså samma klassificering som tobak. Insatta kräver denna ändring av klassificering.

Men fortfarande vilar det en läskig tystnad och nonchalans där alla expertiser ignoreras och man väljer att ta beslutet om 5 G i all fall. Sverige och andra länder.
Flera länder larmar om sambandet med insjuknande och installering av 5 G nät.

Det finns så många rapporterade fall ute i världen så jag undrar varför dessa ignoreras?….

Vi skulle gå mot 5 D, den femte dimensionen där människan utvecklas andligt, inte utvecklas i 5 G!.
Detta är en förlängd arm i makthavarens utveckling, inteden fria människans. Skall vi låta robotar ta över världen och ignorera att vi är biologiska varelser som krävern en biologisk miljö? Är det de här vi verkligen väntat på att få in i vår miljö? Digital natur….!

Nu kommer jag vara krass
…Men vi går mot en säker utrotning av människosläktet och på alla levande varelser i denna tid, växter, djur och natur, vi går inte mot en säker framtid om det här får fortsätta, aldrig “i livet” att vi gör…

Jag vill gå tillbaka till varför jag skriver detta inlägg, jag har blivit ombedd att säga till er att NI kan påverka detta beslut och få det helt ur utrotat i vår existens, men det kommer att innebära hårt arbete…En tydlig vilja att säga nej och inte låta sig köpas av smickrande media. Inte tillåta moderniserat samhälle bli ett samhälle där elektonik är utveckling…

Jag vet att många av er tror att det är naturligt och det ligger i framtiden att vi skall bli mer digitaliserade och uppkopplade. Vi inspireras av filmer och media som får oss att tro att framtiden är digital…det är programmering och en falsk ingivelse av vad utveckling är…vad är egentligen utveckling för dig? Har du ens ifrågasatt eller låter du dig ledas med genom att följa alla andra?
Vi har blivit intalade detta, köpt visionen och låter oss lockas av lovord och förskönad reklam,  men vi är inga robotar utan vi är biologiska varelser och teknik i den här omfattningen tål inte våra kroppar.
Ledsen att behöva göra er besvikna efter filmer och media som lär oss hur framtiden kommer kunna se ut. Men den förbränning som vi idag utvinner energi på går bara mot att vi brinner upp inifrån…Vi behöver lära oss att utvinna fri energi utan förbränning, men den skulle ingen tjäna pengar på…

Vi måste därför förstå att allt detta handlar om pengar och inte utveckling!!

Det var precis det här som hände när Lemuria och Atlantis föll, ett maktavande och total kollaps, vi är många inkarnerade här på jorden för att bekämpa detta och att det återupprepas  visa er bara vägen till en ny utrotning av tidens arter.

Jag satt idag och tårarna föll när jag insåg hur långt det har gått, att jag inte insåg det innan och inte sett varningsklockorna tydligare, att vi redan är där…Jag har sett framtiden på detta om vi fortsätter och den upplevelsen är inte trevlig…de svarta kostymerna har ett rejält övertag och de skrattar dig rakt i ansiktet. Makt, pengar och kontroll är vad om växer fram mer och mer…

Jag vill inte skrämma er med mitt inlägg men jag måste vara så oerhört tydlig med er, och det är dags att sluta tro på tekniken och mer på människan. Vi är inte här för att bli sönderstrålade, separerade ifrån våra barn, djur och natur. Vi är här för att vara tillsammans och lära oss att utvecklingen behöver ske genom människan och inte genom saker och konsumtion.

I skrivandets stund känner jag hur många av er som läser detta har svårt att ta till er det, eftersom det är så mycket distraktion och vi är redan inprogrammerade att falla för teknologins makter. Vi är ett underkuvat folk som låter oss styras av digitaliserad teknik, många av oss är redan beroende av skärmar och uppkoppling. Ni vet vilka ni är, vi är nog alla mer eller mindre där…jag är tyvärr en av dem eftersom stora delar av mitt arbete behöver drivas digitalt för att nå ut…

Men vi måste vända skeppet nu…

Vår värld byggs på teknik och uppkoppling, du kan inte längre köpa en biljett, eller boka något utan digitala funktioner. Du kan inte ens vara medlem eller få information utan uppkoppling, börjar ni se verkligheten ännu? Det här är inget nytt, vår ignorans och apati däremot..

5 G och det innebär en helt ny strålning, det blir ett PROVA PÅ PROJEKT på oss människor, eftersom man valt att lägga 0 :- på studier eller forskning som kan trygga upp säkerheten med 5 G, istället pratar vi om teknologins hastighet och effektivitet, inget om människan.

Jag skulle kunna skriva i timmar om detta, jag har själv lyssnat och läst så många artiklar att jag skulle kunna hålla ett långt föredrag, problemet är att vi är för få som sätter oss in i detta. Vi måste bli fler som ifrågasätter 5 G och tar reda på all fakta och information om det som vi snart skall utsättas för.

Jag vägrar att tro människan inte bryr sig om deras barn utsätts för stora risker att få Cancer, neurologiska sjukdomar, elöverkänslighet, kroniska depressioner, självmordstankar, adhd mm. Listan kan göras lång. Redan nu ser man en kraftig ökning på hjärntumörer i Sverige och leukemi hos barn under 11 år.

Jag lägger upp nedan länkar på det som ni kan läsa mer om, men jag vill att ni själva letar på fakta och börjar bli intresserade. Jag vet att detta var aldrig meningen vart vår utveckling skulle gå, hur mycket man än gillar teknologi, VI ÄR BIOLOGISKA VARELSER OCH KOMMER DÖ AV ÖVERKONSUMTION AV STRÅLNING. Det är våra känsliga celler som reagerar på form av strålning, 5 G är ett rent vansinne och Sverige säger ingenting?…,varför har vi inte fått vara delaktiga  detta beslut då det handlar om vår fysiska hälsa, våra kroppar, vår värld vi skall röra oss i? Det är ett övergrepp mot mänskligheten.

Den dagen (under detta år) 5 G riggas upp och strålningen kommer utsätts mig och min familj, mina djur, vänner och bekanta är vi slavar under teknologin, det blir rysk roulett på vem som kommer insjunkna först…Jag fasar att se mina barn skadas i detta, jag vill inte stå till svar när dom i vuxen ålder sen frågar varför vi inte gjorde något medans vi kunde.

Detta är verkligheten nu, 5 G existera, det är inget Aprilskämt, eller humbugg, ingen konspirationsteori, det jag nämnt är vad dagens teknologi vill duka upp för oss.

Jag vill inte se en till undergång, jag är här för att förhindra den, jag och många fler. Jag är varken tokig, överdramatiskt eller konspiratorisk, jag är vid mina sinnes fulla bruk, men jag ser något som andra blundar för, för många…jag har en stark erfarenhet av denna utrotning som just nu håller på att ske.

Jag vill att ni oavsett vilken etisk bakgrund ni har, troende eller ej, andlig eller naturvetare, letar upp om 5 G NU! Jag vill be om allas uppmärksamhet och intresse oavsett vad ni har för åsikter idag, leta upp mer fakta…

Tiden är knapp så börja idag….

Jag kommer fortsättningsvis hålla mina måndagsmeditationer med en extra intention att sända extra kraft och energi för att hjälpa de som ännu inte vet att se sanningen. Hjälpa dem på ett energimässigt plan att förstå och engagera sig mer så vi får bort 5 G.
Ni är mer än välkomna att delta på distans varje måndag kväll mellan 20:00 – 20:20

Distanshealingen heter 10 th Dimensions Heart Blessing och ni finner mer informatiom om den på facebook, det går även bra att anmäla sig via mail, så skickar jag er info om healingen och praktisk info i samband med den. sofia@oceaniaspa.se

Detta kan ni göra idag:
SKRIV UNDER PROTESTLISTAN Hittills är det 90.566 signaturer ifrån minst 168 länder.
Lägg din röst med! klicka här; INTERNATIONAL APPEAL – Stop 5G on Earth and in Space

Läs mer om 5 G
EPOCHTIMES – Martin L. Pall, professor emeritus i biokemi och medicinsk vetenskap

Andra som lyfter frågan är;
STRÅLSKYDDSSTIFTELSEN
Fakta och källor
Facebook grupp WIFI STRÅLNING HÄLSORISKER

Detta är bara ett axplock av källor, ni har Youtube, artiklar på nätet mm….Läs ta in och skapa er sanning men låt er inte förblindas eller lyssna på andra sök upp all information själv.
DIN SANNING!

Nu tar vi tag i detta och befriar oss ifrån den osunda utveckling vi går mot!

Med kärlek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tystnaden om 5G måste brytas…
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms
Translate »