STÅ I KRAFT ÄR ETT VAL
03/10/2018
Shamballa säger – ni är alla ljus av det högsta flödet
09/10/2018

Det är första gången jag ställer upp en monter kring mitt andlig arbete i Sverige, skall bli så kul.

Dom två senaste åren har jag både tagit en Reiki Gran master examen och mediumcertifikat. Det visar mitt engagemang. Men det där andliga växandet som inte kan mätas i varken examens eller på papper,  har varit minst lika kraftig de senaste åren. Aldrig tidigare har jag haft så många kraftfulla varelser och dimensioner som stöttat mig i mitt andliga/ mediala arbete. Jag känner mig så otroligt stark i min medialitet och på min livsväg. Jag vill sjunga ut min energi, dansa den, sprida den och framförallt så lever jag den. En transformation som skett de senaste tre åren, jag aldrig kunnat drömma om. Jag ser detta inte bara genom mig själv utan även på andra i min omgivning. Har ni känt av det skiftet som varit den senaste veckan?

När jag var i Turkiet som 2o åring och hade mitt första utlandsuppdrag hade jag redan då en stark känsla av att praktisera mina egna metoder, jag visste att jag skulle leda människor fram och att det skulle utvecklas hela tiden.  Att jag idag arbetar som andlig lärare och healinglärare hade jag nog inte tänkt från början, men min livsväg tog mig hit, jag lever idag i ett frekvent flöde, jag vet vad min uppgift är.

När Shamballa kom till mig i vuxen ålder blev det som en ytterligare byggsten på min barndoms Lemuria energi båda mycket starka själsminnen hos mig, två tydliga frekvenser som vibrerar på samma nivå som fast genom olika dimensioner. Jag har hittat så pass många pusselbitar att jag idag ser en helhet i det stora helandet, ett helande som jag skall dela med mig utav.

På mässan kommer jag nu utföra energiöverföring och healing till besökarna genom dessa frekvenser. Som alltid läser jag av och kanaliserar genom alla behandlingarna.  Jag kommer dela med mig utav denna enorma frekvens som flödar igenom mig, den nya tidens frekvens – ett tillstånd av tydliga insikter, tillit till hela sitt väsen och fullkomlig kärlek till andra och sig själv.

Ser verkligen så fram emot spännande dagar med sprakande kristaller,  fina energier och fina möten, det blir två viktiga dagar.

Välkomna att träffa mig och min medarbetare i monter 5b A – B Hallen

Namaste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nya tidens energi flödar på Harmoni Expo
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms
Translate »