Barn och Aqua aura – Children loves aqua aura
01/09/2018
Resan till Indien
26/09/2018

Jag är så oerhört tacksam för mitt liv just nu. Det kommer in nya människor och händelser i mitt liv som jag aldrig kunde drömt om för några år sedan. Men jag bestämde mig för ungefär ett två år sedan att jag skulle börja leva mina drömmar. Jag är expert på att sitta själv med mina tankar och idéer, tills en dag min guide visade sig för mig och sa att det var dags att förverkliga mina mål.

Jag har sen dess aldrig tvekat att följa flödet och det som kallar på mig så intensivt.

Jag är en så människa som litar fullt ut på flödet, inget stressar mig egentligen med det som jag känner jag skall och vill göra, för jag vet att det som skall komma till mig det gör det. Samtidigt när man ser det framför sig och till och med lever det i den känslan, då är man redo. Jag var redo att ta mig an världen och det gjorde jag.
Jag kan verkligen rekommendera er som sitter med många drömmar och mål att börja plocka fram dem även om dom känns långt borta så kan du alltid skapa små delmål.
Fundera vad du kan göra just nu för att komma dit du faktiskt vill.

Vi människor litar för lite på oss själva, när vi inte litar på oss själva så säger vi även det till hela vårt väsen som gör att vi börjar tvivla, vi blir våra egna bromsklossar.
Det jag gjorde förra året var att jag gick in i full tillit till mig själv och min egen kapacitet. Jag valde att ta över årorna till min egen båt och börja ro mig fram. Hårt arbete med 100% studier och genom grundlig självrannsakan gjorde att jag avklarade både en Reiki Grand Master och ett mediumskaps certifikat.

Jag har även jobbar mycket med egna meditationer och kanaliseringar som i framtiden kommer att bli en början på mitt nästa steg.
Under sommaren så kom dels en sommarturné till om än i ett kortvarigt projekt så var det viktigt.

Det var en helt fantastisk sommar med så många goda skratt, höga energier och fina möten.
Som alla turnéer skapar så låg det ett hårt arbete bakom då jag hade ju suttit i månader och byggt upp detta projekt med min (dåvarande) kollega. En erfarenhet som jag tar med mig framåt i livet.

Jag har även detta år knutit fina internationella kontakter vilket kommer ge mig möjligheten att få  praktisera och ge utlopp för det jag känner kallar på mig. Mer om detta delar jag med mig av framöver… 🙂

Ni får inte heller missa vår helt nyuppstartade Podd “Livet från den ljusa sidan” som jag skapar tillsammans med min mediumkollega och väninna Viktoria.
Viktoria är en fantastisk person med ett mycket varmt hjärta, vi är väldigt lika och står på samma nivå i livet. Hon vet hur det är att trots barnsjukdomar och nyuppstartade projekt klara av att hålla ett flöde, att aldrig ge upp men ändå våga ge vika för livet som kommer emellan då och då. Jag är så tacksam att våra vägar har mötts precis nu. Det kommer bli så fint och lyckat projekt då vi båda brinner för detta. Mer om podden lägger jag upp i dagarna.

Oavsett allt jag nämnt för er så måste jag bara få dela med mig av hur oerhört tacksam jag är till livet just nu och för alla de fina människor som jag möter i min vardag.
Det finns något oerhört viktigt i att följa sitt eget flöde och att våga välja vilken väg man skall gå oavsett vad andra tycker.

Jag ser inga begränsningar med livet idag och jag tänker att jag kan dela med mig så mycket av detta till andra människor också, jag är som mitt eget största lyckorus till livet, en fantastisk känsla. När livet känns som ett enda stort flöde av ljus, när man känner en sån enormt stor kärlek till allt som existerar, då har man skapat magi i sitt eget liv.

Jag hoppas ni skall gilla mitt forum för jag tänker ta med er på min nya resa framåt men även göra mitt innersta för att ni skall kunna känna er inspirerade och smittade av tacksamheten till livet. <3

Namaste
Sofia Oceania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu börjar allt och tacksamheten svämmar över
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms