Lyckad Reikikurs!
13/11/2019
Himalaya mountain -Nepal
18/11/2019

Idag är jag så glad för att jag fått kontakt med en vän igen. Vissa människor skall bara vara en del av ens liv. Sådana som du tänker på och som har gjort ett stort intryck på dig.

Viktigt är ju att det finns en ömsesidighet också där relationen är värd att satsa på. Alla relationer som du ingår i är du ansvarig för.

Hur du vårdar dem och avsätter tid för dem spelar också stor roll. Så har du fina relationer omkring dig, se till att göra dig delaktig i dem och tala om vad du behöver. Berätta även hur mycket dom betyder för dig, för allt är inte så självklart som vi tror och vi skall aldrig ta någon eller något för givet.

Alla relationer är en färskvara även vänskap som är menad

Imorse under min morgonseans med guiderna sa guiderna till oss att vi skulle jobba inifrån och ut för att hämta energi. Tänk att det var precis vad jag gjorde idag utan att ens tänka på mitt eget kanaliserade budskap.

Er ord för dagen är ”tacksamhet”❤️

Med kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

gdpr-image
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Villkor
Translate »