Följ med på en resa till Nepal
22/08/2019
Blockeringar och lidandet
08/11/2019

I måndags höll jag en storseans i min egen slutna facebook grupp “Sofia Oceanias seansgrupp” Temat var att kontakta våra Guider och Änglar som hjälper oss dagligen.
Det kom många vägledande och kärleksfulla budskap till deltagarna och den omsorgsfulla och totala kärleksenergin energin var extremt påtaglig.
Även om det kan vara svårt ibland att förmedla ALL den kärlek som kommer till oss ifrån högre dimensioner så är den helt magisk.

Tänk att vi ALLA är födda här för ett högre syfte, att våra kroppar är så pass anpassade och inkarnerade efter den här dimensionens strukturer för att vi skall kunna klara av dess existens i LÄRANDE och VÄXANDE! Ingen har sagt att det skall vara lätt, men tänk att vi människor även i denna dimension kan ta oss förbi begränsningar som vi gärna försätter oss i.
När vi väl förstår att det lilla medvetandet denna dimension gett oss faktiskt har ett högre vetande som vi kan lära känna och praktisera. Är inte det hela livets mening? att vakna upp och hitta till oss själva och leva fullt ut “mot alla odds” för att framåt kunna höja medvetande nivån på jorden. Låter klyschigt? men faktum är att vi är lika mycket andlighet som jord, en del jord och en del universum/ kosmiskt ljus…

Det finn fortfarande så mycket som vi människor behöver lära oss att komma närmare för att ens snudda vid det högre medvetande, när jag pratar så tar jag hela vår kollektiva resning som folk, inte på individnivå. Vi är alla olika i vår utveckling och det finns de som får kämpa mer för att andra låter bli och vice versa men tänk att allt är ändå i en helt perfekt plan!

Det finns ingen slump med livet eller något som du kan göra fel eftersom DU är där du är just nu. Utveckling tar tid men du bestämmer hur länge och vet du vad, det finns inte heller några fel.

Klart världen består av ondska, orättvisor och ett mörker, men vi kan aldrig bekämpa onska och mörker med hat och förakt, eftersom detta är låga vibrationers element som tagit oss dit från första början.

Vi behöver kärleksfull kraft för att orka stå upp och vilja förändra, vi behöver lära oss om empati för att känna ett gemensamt ansvar! Mer kärlek behövs på denna planet för att kunna älska någon som inte förtjänar det och lära om kärlek till dem som aldrig upplevt det. Endast kärlek kan öppna upp för mer kärlek, empati för mer empati, kraft för ännu mer kraft….Ni förstår vart jag vill komma.  <3

Så vilken energi låter du dig näras av? Är du ett resultat av hat och förakt eller är du en vibration av kärlek och empati? Tänk att vi alla kan välja, välj väl medmänniska….

Jag kan bara förundras över denna existens som är så outgrundlig och ändå perfekt planerad för att vi skall få chansen att kliva in i vårt högre syfte!

Jag vill säga kämpa på, ni gör det så bra, ge aldrig upp. Hur skall vi NÅGONSIN kunna öppna upp denna värld och leva ut som de kärleksfulla varelser vi är om vi inte börjar se inuti vår egen stam och de grenar som sticker ut världen.

Vi behöver människor på vägen, som INSPIRERAR, PÅMINNER oss och hjälper oss att skapa SYNKRONICITET – för din resa har aldrig varit avsedd att gå helt ensam, nej du är så enormt inplanerad i allt som sker här och nu!

Litar du på det? Ser du dig själv som viktig och delaktig?

Min Guide säger ofta att vi människor behöver lära oss att bekräfta oss själva, för att vi skall kunna tro, våga stå upp och börja leva ut!
Vi kan sluta dyrka och jämföra och helt och hållet välja att se våra egna framsteg och enorma kapacitet, sen dela med oss till andra.

Har du känt av den kraften inom dig?

Så fina och underbara människa, se vilken fantastisk varelse du är och vilket enormt jobb du gör på denna “inte helt perfekta värld”. Men världen i den här tiden behöver faktiskt dig och allt som du kommer med, du är en del av denna dimension och du är så otroligt ÄLSKAD av universum!
Så älska dig själv och andra med för en bättre värld……Vi kommer dit en dag <3

Med kärlek!
Sofia Oceania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Livsplan och högre syfte
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms