Okuden Reiki level II
“Hidden inner teachings, communication with the inner art”

När: Se och välj datum nedan
vart: Oceania Spa, Åkersberga

Förkunskaper: Reiki Grundkurs “Shoden” (steg 1)
Erfarenhet av fysiska reikibehandlingar.

Detta är en fördjupningskurs i reiki som utvecklar dig vidare på en själslig nivå. Du kan gå denna kurs efter att du gått Reiki grundkurs “Shoden”.

Det är bra om du har en gedigen kunskap kring den fysiska Reikin och utfört Reikibehandlingar så du bemästrar den fysiska reikin.

Under den här utbildning lär du dig vad distansreiki är och hur du kan arbeta med reikihealing utanför tid och rum. Hur använder dig utav reikenergi på ett intuitivt plan till dig själv, andra, situationer och händelser.

Du blir aktiverad till 2 nya reiki symboler och får en större förståelse för symbolernas syfte och kraftfulla egenskaper.
Med initieringen blir du en tydligare kanal till reiki källan som väckermer kunskaper inom dig. Du lär dig arbeta med symbolerna på ett djupare plan för ett mångsidigt helande.

Jag utbildar efter Usui Shiki Reiki Ryoho (Usuis Reikihealing-system). Metoden är framtagen av reikins grundare Dr. Mikao Usui

Alla lärare har sitt eget sätt att lära ut sina reikimetoder på samt “filosofiska handlag”. Välj därför en läraren som känns rätt för dig, då det är viktigt att kunna känna ett förtroende för sin Reikimaster och få klarhet kring de svar som du söker under din utveckling med Reiki.

Reiki är en livsstil som växer med dig, därför behöver du lägga både tid och engagemang efter en utbildningshelg. Ju mer du utövar din Reiki, desto tryggare Reikiutövare blir du eftersom du etablerar en god relation till din egen Reiki, det är också så den reiki blir kraftfull.

Att leva med Reiki skapar stora förändringar hos dig själv och andra, Reiki är helt enkelt livsförändrande.

Se vad andra tycker om kursen:

 • Britta K - Stockholm
  Jag kan inte nog rekommendera den som vill lära sig reiki att göra det med Sofia Oceania som lärare/reikimaster! Hon har så mycket kunskap och visdom som hon ödmjukt, pedagogiskt och generöst delar med sig av. Upplevde en otroligt fin helg tillsammans med alla som var med på Reiki Okuden -kursen, i en fantastisk lokal med härlig energi och "högt i tak"! <3
  Britta K - Stockholm
  Reiki 2 - Apr-2022
 • Sofia Z - Stockholm
  Jag tycker kursen var underbar. Du är saklig, inlyssnande, pedagogisk och entusiastisk. Tack!
  Sofia Z - Stockholm
  Reiki 2 - Mar-2022
 • Annelie W - Bjärred
  Mycket bra kursupplägg i fortsättningskursen, Reiki 2. Med sin vackra röst, guidar Sofia sina elever genom kursen på ett ödmjukt, inkännande och engagerande sätt. Det är lätt att följa hennes instruktioner i de praktiska övningarna, meditationerna och under mantra/kotodama. Även teoridelen och kursmaterialet presenteras på ett sätt som är lätt att ta till sig och tillsammans med de praktiska övningarna skapar det stor tillit till det egna reikiarbetet.
  Annelie W - Bjärred
  Reiki 2 - Mar-2022
 • Emma E - Gävle
  Fantastisk kurs som ger djupare förståelse och en riktig boost till dina kunskaper som reikiutövare. Sofia är bra på att vägleda och skapar en underbar atmosfär att utvecklas i.
  Emma E - Gävle
  Reiki 2 - Sept-2021
 • Maja D - Stockholm
  Jag är så glad att jag valde att utbilda mig inom reiki hos Sofia. Hon är så kunnig och har en sådan värme. Jag rekommenderar henne starkt!
  Maja D - Stockholm
  Reiki 2 - Apr-2022
 • Nina D - Sundbyberg
  Tusen tack för en underbar kurshelg. All din helande och fina kärleksfulla energi gjorde kursen till en fantastisk upplevelse. Jag är helt lyrisk och full av ny underbar lärdom. Rekommenderar verkligen en kurs hos Sofia Oceania. Är så glad att jag hittade hit.
  Nina D - Sundbyberg
  Reiki 2 - Mar-2022
 • Margit - Stockholm
  Tveka inte. Gå kursen. Den ger så mycket.
  Margit - Stockholm
  Kurs: Reiki 2
 • Ulf - Stockholm
  Gått på Reiki 1 och 2 hos Oceana samt delmoment av Esoterisk utbildning och det har givit en enorm insikt, nya djupa vänner och kunskap jag värderar mkt högt. Oceana ger en fantastisk återkoppling och driver kurser med stor precision och närvaro. Vill verkligen ge henne de BÄSTA rekommendationerna! Dessutom finns det kvalitetsprodukter att köpa och GRATIS meditations/healing kvällar på måndagar!
  Ulf - Stockholm
  Kurs: Reiki 1 & 2 + Interdimensionellt mediumskap Block 2
 • Lotta - Krylbo
  Sofia är en kunnig reiki lärare. Hon gav eleverna tid att prata. Jag gick kursen live på distans genom zoom det gick bra jag skulle ju ändå arbeta på distansreiki så behövde ej vara på plats.
  Lotta - Krylbo
  Kurs: Reiki 2
 • Elisabeth - Åkersberga
  Kan varmt rekommendera reiki-2 hos Sofia! Hon är så inspirerande, ödmjuk inför sin uppgift att nå ut med sina kunskaper i reiki. Många stjärnor till en lysande 🌟
  Elisabeth - Åkersberga
  Kurs: Reiki 2
 • Jessica - Hässelby
  Jag uppskattade mycket den genuina, autentiska, varma och transparenta atmosfären Sofia skapar. Hur hon har en sådan förmåga att med lätthet prata om stora saker och att på ett magiskt men så självklart sätt ”ta ner en på jorden” fast man kanske var upp till stjärnorna och vände. Jag kände mig verkligen så välkommen och hemma direkt när jag klev innanför dörren!
  Jessica - Hässelby
  Kurs: Reiki 2

Kursens innehåll:

 • Reiki symbolerna
 • Symbol meditation
 • Aktivering av 2 nya symboler
 • Distansreiki
 • Vibrationshöjning
 • Programmera föremål
 • Reiki kirurgi
 • Affirmationer och reikisändare
 • Intuitionsövningar

Inför kursen
Kom i bekväma kläder då vi sitter på meditationskuddar under utbildningen. Stol finns för de som inte klarar av att sitta på kudde.

Kursavgift

3200:- 
Nedan ser du vad som ingår;

Fysiskt Diplom
Elevmanual – Fysiskt kompendium
Elevportal – 8 veckors behörighet till elevplattform som stöd under & efter utbildning.
Vägledda meditationer på ljudfiler, Instruktionsvideors, bilagor & Powerpoint.

Bonus!
Reiki community call –  Inspiration och pepp via zoom 1 gång/ mån.
(6 månaders fri tillgång efter utbildning )

Betalning
Betalning för kursavgift sker via faktura och kommer i ett separat mail.
Se våra kursvillkor på hemsidan. (se kursvillkor här)

Plats
Oceania Spa, Kantarellvägen 5 b, Åkersberga

Kurslängd
2,5 dagar
Fre “online” kl. 18 – 21,  Lör & Sön kl. 9 – 17
(full närvaro krävs för diplom)

Kursledare
Oceana Gustafsson
Reiki teacher – Esoteric teacher – Alchemy Crystal Sound therapist – Inspirer

Vänligen ange nedan om du har frågor angående kursen så att vi kan hantera dem snarast.
Gör din kursanmälan nedan: