Spring Flow Event
30/04/2020
Vill du läsa till Esoteriskt medium?
08/05/2020

Shungit ( engelska Shungite) är en naturlig mineral och en helande nordisk kristall, som finns i byn Sungan i Karelen i norra Ryssland. Shungit stenarnas geologiska ålder går tillbaka mer än 2 miljarder år, men deras ursprung är fortfarande okänt.

Shungit finns i naturen i block eller gobuliner. Det är dessa kol – gobuliner, som modifierar och förändrar vattenstrukturen i vattenmolekylen, när de kommer i kontakt med vatten och ger dem läkande egenskaper.

Kol är en integrerad del av livets existens. I shungitstens sammansättning har man hittat fulleren molekyler, som är kända för att vara effektiva antioxidanter. Fullerener renar vattnet och därför används shungit i vattenreningar eller i tillverkning av helande vattenelixir.

Man tror att shungit absorberar allt som inte borde finnas i vattnet, det vill säga avlägsnar gifter så att det genom dricksvatten inte hamnar i din kropp. På samma sätt absorberar ett vanligt shungit som slipats i pyramidform, elektromagnetisks vibrationer och strålning och hindrar dem från att komma in i människokroppen.

Shungit – vatten kan tillverkas med både pyramidslipade och – slipade shungit-bitar. För att göra läkande elixir, placera en bit renad (tidigare tvättad under rinnande vatten) shungit i vatten och låt den rengöra i 30 minuter. Observera: Shungit måste tvättas varje gång före den används på nytt och en gång varannan månad måste den få vila. Du kan ladda stenen i ljuset av fullmåne på fönsterbädden.

Det sägs att shungit också har följande nyttiga egenskaper:
– Förhindra allvarliga sjukdomar. Shungit identifierar orsaker till sjukdomar i kroppen och börjar bekämpa dem.
– Tar bort giftiga ämnen i kroppen
– Hjälper trött och / eller sjuk kropp att läka snabbare
– Renar vatten från gifter, ger kraft till vatten
– Skyddar mot elektromagnetisk strålning (inklusive strålning från datorer, telefoner och andra enheter som förstör din kropp)
– Förebygger och behandlar förkylningar.

Vi säljer flera shungit produkter på Oceania SPA och alla besökare dricker vårt shungit vatten. Är du nyfiken på våra produkter kolla in vår hemsida eller kom in på ett besök hos oss.

Ni missade väl inte senaste numret ifrån tidningen Free där våra fina shungit amuletter blev uppmärksammade.

Här hittar du senaste numret av tidningen Free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vattenelixir som renar vatten – Shugit, en helande kristall full av fulleren.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms