Mindfulness Meditation 18/10
18/10/2021
Mindfulness Meditation 25/10
25/10/2021


From den 11 november kommer Sari Devi att erbjuda HIMALAYAN KRIYA YOGA – som är en transformativ spirituell form av yoga direkt från Himalaya.

En unik integrerad och holistisk yoga form som inkluderar yogans alla delas.
Den är designad för den som söker en djupare mening med yogan och en healing för kropp, sinne och själ.

Sari är certifierad ayurvedisk hälsorådgivare, Vedisk astrolog och utbildad meditations och yogalärare. Hon har studerat i Sverige för Dr Sangeeta Balaprakash och i Indien på Kerala Ayurveda Academy, som även inkluderar sjukhus praktik med seniora ayurveda läkare.

Under de senaste åren har hon undervisat och studerat på Akademin utanför Rishikesh i Indien. Hennes studier har innefattats av Yogiska och Vediska skrifter, Heliga Vediska och Tantriska med spirituella yogiska ritualer.

Det finns inga nivåer, denna yoga form passar alla, både nybörjare och vana yogisar. Himalayan Kriya Yogan möter dig där du är och tar dig på en resa in i dig själv.

Vi är glada att få ha Sari i våra lokaler framöver och ser fram emot många fina stunder under hennes Yoga & Meditations kvällar.

Varje onsdag
Yoga kl 18 – 19 , Meditation 19:30 – 20:15
Antingen kommer du på ett pass eller deltar på båda två under samma kväll, vi hart ett förmånligt duopris.

Boka ditt pass på BOKA DIREKT ⇩
Kriya Yoga kl. 18 – 19
Kriya Meditation kl. 19:30 – 20:15
Duo pass kl. 18 – 20:15

En klass kan innehålla;

Hatha asanas (kroppsliga positioner för stabilitet och styrka)

Pranayama (kraftfulla och effektiva tekniker för att regulera andningen)

Thai Chi (energi rörelse för att rikta och omfördela energi)

Laya rörelser från Sufi traditionen (för att öppna upp flödet i Annahata chakrat – Hjärtchakrtat), Kriyas (kraftfulla Kundalini energi övningar)

Uråldrig yogisk visdom

Vinyasa Flow (dynamiska yoga positioner i specifika rörelse mönster)

Mantran (vetenskapen om ljud och vibrationer används för att förändra, förstärka och rikta om energin och flöden i alla våra 5 energi kroppar)

Partnerwork och Frigörande rörelser/dans, Dharana (Meditation och meditativa tekniker – vägledda)

Alla klasser innehåller Prathyara (inåtdragande av sinnen).

En klass kan vara både mjuk, stillsam och utmanande, upplyftande och transformerande – minst 3 av ovanstående delar är alltid med i en Himalayan Kriya Yoga klass.

Denna integrerade form av yoga bygger på uråldrig yogisk vetenskap, kunskap och filosofi – utformad av Yogisarna i Himalaya under tusentals år, samtidig är den både fräsch och högst revant för den moderna människans behov mitt i livet.

Himalayan Kriya Yoga erbjuder dig verktyg för att ett liv i balans och harmoni på alla plan.
Denna form av Yoga ökar ditt allmänna välbefinnande, den ger dig kroppslig och mental styrka. Den balanserar kropp och sinne och får dig att komma ro i dig själv och känna en större generell glädje. Den ger dig verktyg att möta stress och vardag på ett mer transformativt sätt.

En Himalayan Kriya Yoga klass är en resa, en resa in i dig själv. Den penetrerar på djupet och skapar en förändring av energierna i hela kroppen, i sinnet och i själen.
En resa ger dig en upplevelse av både stillhet och rörelse – där de samexisterar på en och samma gång.

Välkommen på en unik upplevelse!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kriya Yoga och meditation med Sari Devi
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms