Mindfulness meditation & nya öppettider
23/09/2020
Bloggen är igång!
01/02/2021

Här har ni mig!

En galaktisk varelse med minnen ifrån Sirius B, högre världar och kosmiska krig. Tack vare min far blev jag aktiverad tidigt till mitt galaktiska ursprung och genom åren har insikterna bara vuxit sig starkare. Jag har sedan barnsben varit extremt telepatisk och klärvoajant.

Idag en mer självständig master teacher 11 som vägleder människor till läkning samt kämpar för valar och delfiners överlevnad. För mig är det viktigt att få vara till service för andra människor, det är ett stort kall att få dela med mig av mina insikter och Sirius energi. Men jag vill även vara där för djuren och naturen som jag anser är otroligt viktiga för våra energier på jorden. Jag är en världsmedborgare, djurättsaktivist och interdimensionell galaktiker som tänkte berätta mer av min historia i den här podden.

Jag har lärt mig hur vi kan trolla med vår egen värld genom att förstå intuitionens kraft för manifestation och hur vi tydligt kan kalla in på det vi vill ha i våra liv.

Istället för att vänta och låta saker och ting ske omedvetet behöver vi lära oss att ta mer kommando över våra liv och börja göra fler medvetna val, bemästra våra känslor och tankar.

Så att vi kan bli vår egen ledare genom att skapa avsikter och handlingar som attraherar det vi kom hit för att göra.

Jag kan se hur människor sliter ut sig och tar onödiga omvägar i sina liv p.g.a. rädsla och brist på tillit. Min uppgift är att inspirera de jag möter så att de i sin tur kan integrera i sitt högre syfte och mening.

Vi behöver alla påminna oss om den otroliga kraft som vi människor har samt höga potential att självförverkliga. Vi är alla multidimensionella varelser som kom hit av en stor anledning.

Ingen är här för att leva ett liv i lidande, slita ut sig, betala räkningar och sen dö.

Vi kom hit för att lära oss om livet i helhet, människor, djuren och naturen men framförallt att bemästra våra liv och leva i överflöd. Låter det för bra för att vara sant? Då har du kommit till rätt podcast!

Vi är alla här för att göra skillnad för oss själva och varandra, läka den separationen som skapats i vårt samhälle, och den till oss själva.

I den här podcasten tar jag upp ämnen som jag tycker är värdefulla att diskutera när det kommer till den personliga resan och en hel del galaktiska ämnen och gäster som kan inspirera inom ämnet.

Jag hoppas att ni skall gilla mina avsnitt med en galaktisk touch!

Psst!

Waves of Sirius finns även på Acast, SoundCloud, iTunes och Spotify

Besök gärna min officiella hemsida Oceania Academy där du kan skriva upp dig för nyhetsbrev, ta del av mina aktiveringar, meditationer, livesändningar kurser och utbildningar.

Oceania Academy


Denna podcast finns även på SoundCloud, iTunes och Spotify


Waves of Love

#wavesofsirius #Sofiaoceania

Mixed by Roger SundbergZolex Media


1 Comment

  1. dbluckert says:

    Sofia är en ängel i en vacker människokropp ❤️ Meditationerna är som balsam och vila för själen. Euforisk känsla som jag önskar alla.
    Tack för en fin upplevelse ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Waves of Sirius – Avsnitt 1:1 Aktiveringen
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms
Translate »