Waves of Sirius – Avsnitt 1:1 Aktiveringen

Mindfulness meditation & nya öppettider
september 23, 2020
Bloggen är igång!
februari 1, 2021

Här har ni mig!

En multidimensionell varelse som vet sin uppgift och vad hon vill!
En indigo, en aktivist, en galaktisk ground crew…och inte minst, en mamma. Som är den mest märkliga uppgift jag någonsin blivit tilldelad

Tänk att en av mina mina största utmaningar skulle komma ifrån mig själv? Vilket påminner mig om att det hårda arbetet det börjar inifrån oss själva!

Mesta delen av min tid är jag uppslukad av mina kosmiska engagemang som coach, mentor och healer. Det är inte många som förstår hur jag orkar göra det jag gör och varför jag gör det.

Ärligt talat så känner jag inte heller så många som bygger projekt i Asien, är gift med sina uppdrag och hänger sig åt ideella arbeten så fort de får chansen. Ibland undrar jag själv vad sjutton jag tänkte på när jag skrev under avtalet och klev in i den här kroppen.

Men säger inte alla så?…..

Det ligger ju helt och fullt i planen att ändå få ifrågasätta det. Idag 41 år gammal ser jag ändå allting mer klart, så för mig finns det ingen annan väg än den här.

Jag har valt den själv och jag tänker fortsätta att välja den varje dag.

Jag arbetar inte utan idag lever jag ut min passion, stort och fokuserat!

Vi människor glömmer att vi har ett eget val, där vi är dom som skapar våra egna liv och ändå så klagar vi…..visst är vi allt bra märkliga ändå…Jag skyller på den kollektiva nedkopplingen, att vi har glömt hur multidimensionellt stöpta vi egentligen är!

Det är väl samtidigt därför jag är här, för att påminna andra om just detta, ge service, vara en förebild, en trigger, ett helgon eller en tokpanna.

Hur jag uppfattas är mindre viktigt och ärligt talat så finns det inte tid för mig att fundera på det. Jag är en projektor, en spegelbild, en del av allt som också är du och nu även en podd.

Här får ni ta del av min egen berättelse genom nedstigningen ifrån den 10:e dimensionen. Mina 5 aktiveringarna som gjort det möjligt för mig att uträtta de jag kom hit för att göra.

Waves of Love

Sofia oceania

#wavesofsirius #Sofiaoceania

Mixed by Roger SundbergZolex MediaDela gärna detta:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram

1 Comment

  1. dbluckert skriver:

    Sofia är en ängel i en vacker människokropp ❤️ Meditationerna är som balsam och vila för själen. Euforisk känsla som jag önskar alla.
    Tack för en fin upplevelse ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + elva =

Translate »