Universum säger….
23/10/2018
Resedagbok Enlightenment Festival – dag 1
20/12/2018

På lördag åker jag till Indien och kommer spendera underbara dagar i templet Ekam (Chennai) tillsammans med hundratals andra som vandrar dit för denna Upplysningsfestival (Enlightening festival) för att fira, ära och begrunda våra olika uppvaknanden och tillstånd att leva fullt ut vår mänskliga potential.

O&O Academy och dess visa filosofiska ledare KRISHNAJI & PREETHAJI kommer att leda oss igenom denna festival. Deras vision är att avsluta det elände som föds hos människan genom självcentrerade tankar och istället kunna väcka människan till sammankopplingen av all existens.
Deras insikter om liv, sinne, självnärvaro och medvetenhet om universum är ett genombrott i våra mänskliga tanke,  det är tydligt hur deras filosofi ligger steget före i våra tider.

Sri Amma and Bhagavan är spirituella mästare som uppfann fenomenet och har vigt sina liv till att hjälpa människor till ett uppvaknande. Miljoner människor har blivit hjälpta av den filosofiska kunskap och energi som O&O  förmedlar till oss människor.

Det är verkligen fantastiskt att vi kan ha jordiska mästare/ ledare runt om i världen som hjälper människan att lyfta sina perspektiv mot högre och klarare, ett viktigt uppdrag som hela mänskligheten behöver.
I dagens maktsamhälle skall det också finnas en balans vilket betyder att ju mer makthaveri vi har i världen desto mer upplysning skall också människan få tillgång till.
När vi människor lär oss att det är vi själva som styr våra egna liv och ingen annan så kan också en ny revolution ske för mänskligheten, även om vi har en lång resa kvar.

Jag fick mitt första uppvaknande som 7 åring och det förändrade verkligen mitt liv totalt, efter det har jag gått igenom fler tillstånd av uppvaknanden, min resa till Indien blir ett viktigt möte där jag kommer kunna se tillbaka och även blicka fram på den väg jag går.

Idag lever jag mitt kall och tjänar allt som är, jag lever i alla nivåer av mig själv på det hösta sätt jag kan.
Jag lever inte längre i separation till mig själv och andra för jag har förstått hur jag får kontakt.
Jag hörde mig själv säga för några år sedan “I surrender”och det var när jag förstod att det enda vi kan påverka är hur vi ser på oss själva och vilka vi väljer att vara för det kommer också skapa de liv vi lever.
Många erfarenheter och insikter har tagit mig dit jag är idag, det har inte varit en rolig resa men nödvändig. Äntligen har livet börja svara för jag har börjat lyssna, det är en magisk känsla när man känner den inre frid som skapas när man inser att tankar, känslor och handlingar kan vi välja oavsett, det beror på hur vi ser på det.

När vi kan, lyssna, acceptera, förlåta, vara sann och leva i kärlek till allt, då har vi kommit en bra bit på vägen. Visst är människa påväg dit mer och mer, helt klart. <3

2019-12-04
Sofia Oceania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Indien på lördag
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms
Translate »