Tystnaden om 5G måste brytas…
16/05/2019
Livsplan och högre syfte
29/08/2019

Varje höst tar jag med grupper på en oförglömlig meditationsresa till Nepal.

Mitt samarbete med Sasha Travel är verkligen ett unikt koncept där vi kan erbjuda så lång tid som möjligt i det heliga landet till bästa pris.
Vår vision är att bygga broar länder emellan och till landet Nepal där meditationen föddes.

Visste ni att Nepal är Siddharta Gautamas (Buddha) födelseort?

Jag har själv besökt Nepal flera gånger för att planera mina projekt som jag kommer berättar mer om här i bloggen. Jag vet därför hur underbart och berikande det är att få uppleva landet, kulturen och människorna.

Sasha Travel har tagit fram ett mycket prisvärt och komplett koncept för att du skall kunna fokusera på att uppleva Nepal istället för att styra alla praktiska detaljer.
I resan igår full pension med mat tre gånger om dagen, transport, entréavgift samt te och kaffe under dagarna.

Kosten
Maten som serveras under resan är helt vegetarisk, ekologisk och närproducerad, det nepalesiska köket är otroligt rent då maten alltid är färsk och inte för stark för oss heller.
Det är oftast traditionella nepalesisk rätter med ris, daal (linser) och grönsaker i olika varianter. Man blir aldrig trött på ris då ris inte smakar eller serveras som i Sverige.

Detta är en resa man helt enkelt inte får missa om Nepal kallar!
Så boka in i kalendern nu ditt gyllene tillfälle att följa med oss…

Är du intressera att vara med vår grupp den 26 oktober – 9 november så registrerar du dig i länken nedan..Där finner du mer information om resan och dess upplägg.
Du kommer sedan i mars månad få ett mailutskick av oss med praktisk information kring resa och vad du behöver tänka på innan du reser till Nepal.  Vi kommer också stämma av med dig att du är klar med att åka samt och skicka en faktura på gruppresan.
Fakturan skall vara betald senast 60 dagar innan resan, dvs den 27 augusti. 

Till registrering/ intresseanmälan

Det finns stora möjligheter att flyga tillsammans med andra om man vill det, meddela oss det innan om det är av intresse. Alla deltagare kommer att hämtas upp på sina ankomstider av våra guider på Sasha Travel. Vi rekommenderar att du anländer samma dag men det går också bra att anlända dagen innan, detta kommunicerar vi i samband med din bokning.

Jag har även lagt upp några filmer på min Youtub kanal, ifrån mina tidigare resor till Nepal, kika på min spellista som heter Awakening journey to Nepal så ser ni alla videos.

Glöm inte att trycka på ringklockan nedanför videon för att inte missa när en ny video laddas upp.
Den 17 oktober kommer Jag och Viktoria resa ner till Nepal för att vara med på årets gruppresa, mer om detta kommer i vår gemensamma Podcast och på min Youtube kanal….

Vill du ha hjälp och vägledning att komma vidare med din bokning, tveka inte att höra av dig så hjälper jag dig vidare.
Sofia@oceaniaacademy.com

Vi ses!

Må gott <3

Facebooksida
Facebookprofil
Youtube kanal
Podcast

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ med på en resa till Nepal
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this website, we will assume that you agree to this.
Terms
Translate »